«Έφυγε» από τη ζωή ο Dave, ως πρωταθλητής Ευρώπης…

Ο διάσημος φίλαθλος της Liverpool, που υπερκέρασε το προσδόκιμο ζωής που του έδιναν οι γιατροί ώστε να προλάβει να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League, δεν είναι πια μαζί μας…

Για τους ουρανούς «πέταξε» ο Dave Evans, κάτοικος Νέας Ζηλανδίας και φανατικός υποστηρικτής της Liverpool.

Ο Dave έπασχε από θανατηφόρο ασθένεια και οι γιατροί του έδιναν ελάχιστο χρόνο ζωής. Με τη σύζυγο του είχαν μαζέψει περίπου £10,000 ώστε να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη και να δουν τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Liverpool και Tottenham, ωστόσο όταν έμαθαν τα άσχημα νέα, κράτησαν το ποσό για τα έξοδα της κηδείας.

Ο Dave, όμως, κατάφερε να νικήσει τις προβλέψεις και έζησε κάτι παραπάνω από ένα μήνα περισσότερο, καταφέρνοντας να πάρει τη χαρά της ευρωπαϊκής κούπας! Μάλιστα, η ιστορία του έγινε ευρέως γνωστή, αγγίζοντας και τον ίδιο τον σύλλογο, με τους Jurgen Klopp και Steven Gerrard να του στέλνουν μηνύματα μέσω video.

Σήμερα, 8 Ιουλίου, ο Dave Evans «έφυγε» από τη ζωή, ελπίζουμε γεμάτος. 

Η σύζυγος του, Liz, ανακοίνωσε πάντως μια πολύ ευχάριστη πρωτοβουλία που αναλαμβάνει:

«Θέλω να αφήσει μια κληρονομιά και ακόμα περισσότεροι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν τα πράγματα θετικά όταν βρίσκονται σε μια δύσκολη κατάσταση ή περίοδο. Σκοπεύουμε να ιδρύσουμε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα το οποίο θα συγκεντρώνει χρήματα ώστε να δώσει σε πάσχοντες από θανατηφόρες ασθένειες την ευκαιρία να σβήσουν από τη λίστα τους ένα αθλητικό event που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν».

Καλό Παράδεισο μάγκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *