Έντονο rotation στο FA Cup! (Pregame)

Στο Shrewsbury για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα ταξιδεύει η Liverpool!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 

Shrewsbury vs Liverpool
Διοργάνωση: FA Cup

Έδρα: New Meadow
Ημερομηνία: 19:00
Ώρα έναρξης: 26.01.2020
Διαιτητής: Andre Marriner
Τηλεοπτική μετάδοση: ONE TV

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:


Σπουδαίο διπλό πήρε στο Wolverhampton η Liverpool μεσοβδόμαδα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Premier League. Το σκορ άνοιξε πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ο Jordan Henderson με κεφαλιά έπειτα από μία ακόμη εκτέλεση κόρνερ του Alexander-Arnold. 

Λίγο αργότερα, ο Sadio Mane αποχώρησε με τραυματισμό από το γήπεδο, με τον νεοαποκτηθεί Takumi Minamino να παίρνει τη θέση του. Η σοβαρότητα του τραυματισμού του Σενεγαλέζου επιθετικού δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο δεν θα αγωνιζόταν ούτως ή άλλως στο παιχνίδι του κυπέλλου. 

Στην επανέναρξη της αναμέτρησης η Wolves εξαργύρωσε τις ευκαιρίες της με γκολ του Jimenez, για να έρθει ο Firmino με το δέκατο του φετινό εκτός έδρας γκολ και να διαμορφώσει το τελικό 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων. Με αυτή τη νίκη η ομάδα από το Merseyside επανέφερε την διαφορά από τη δεύτερη θέση στους 16 βαθμούς, συνεχίζοντας να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Όπως συνηθίζεται, ο Jurgen Klopp αναμένεται να πραγματοποιήσει έντονο rotation στην νοκ άουτ αναμέτρηση με τη Shrewsbury. Εκτός φυσικά από τον Mane, στις επιλογές του δεν θα έχει και τους Milner και Shaqiri. Η κατάσταση του Keita θα επανεξεταστεί, ενώ ο Lovren έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Στην 16η θέση της League One βρίσκεται η Shrewsbury Town, με 34 βαθμούς σε 25 παιχνίδια. Η ομάδα από τα West Midlands έχει δεχθεί μόλις 28 γκολ, που αποτελεί το τρίτο καλύτερο αμυντικό ρεκόρ στην κατηγορία εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Championship και τα play off, ενώ έχει σκοράρει μονάχα 24 φορές, με την Bolton να είναι η μόνη ομάδα που έχει σημειώσει λιγότερα γκολ.

Για να φτάσει στην 4η φάση του FA Cup, απέκλεισε τις Bradford City, Mansfield και Bristol City, με τα δύο από τα τρία παιχνίδια να οδηγούνται στον επαναληπτικό. Για την σπουδαία αναμέτρηση με τη Liverpool, ο προπονητής της ομάδας, Sam Ricketts, θα έχει όλους τους παίχτες στην διάθεση του.

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ:

Liverpool και Shrewsbury έχουν αναμετρηθεί μόνο μια φορά στην ιστορία τους σε επίσημο επίπεδο, το 1996, πάλι για την 4η φάση του FA Cup. Οι Reds επικράτησαν με 0-4, χάρη σε γκολ των Stan Collymore, Jason McAteer, Robbie Fowler και ένα αυτογκόλ των γηπεδούχων.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Shrewsbury (3-4-3): O’Leary – Williams, Ebanks-Ladell, Pierre – Love, Norburn, Laurent, Golbourne – Whalley, Cummings, Edwards

Liverpool (4-3-3): Adrian – Williams, Lovren, Matip, Larouci – Lallana, Fabinho, Jones – Elliott, Origi, Minamino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *