Ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, πριν από δύο τεράστια στο Anfield! (Pregame)

Και αυτή η εβδομάδα, όπως φυσικά όλος ο μήνας, είναι κομβική για την συνέχεια της σεζόν. Την Liverpool την περιμένουν αναμετρήσεις με Napoli και Manchester United, αλλά κανείς δεν κοιτάει τόσο μακριά, καθώς σε πολύ λίγες ώρες οι Reds έχουν έναν εξ ίσου δύσκολο και σημαντικό αγώνα!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 

Bournemouth vs Liverpool
Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Vitality Stadium
Ημερομηνία: 08.12.2018
Ώρα έναρξης: 14:30
Διαιτητής: Lee Mason
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Στο συνεχές κυνήγι της κορυφής, οι Reds περάσαν και από το Lancashire και την Burnley μεσοβδόμαδα, επικρατώντας με 1-3, παίρνοντας ακόμα τρεις βαθμούς και κάνοντας την καλύτερη αρχή σε σεζόν στην ιστορία του συλλόγου. Τα ρεκόρ και τα στατιστικά δεν λένε τίποτα όμως, και η Liverpool έχει ακόμα μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, αυτή την φορά στην Νότια Ακτή και στην θετική έκπληξη της χρονιάς που ακούει στο όνομα Bournemouth.

Για την σημερινή αναμέτρηση, ο Jurgen Klopp δεν θα έχει στην διάθεση του τον Dejan Lovren λόγω διάσεισης, πιθανότατα και τον Mane λόγω κοψίματος στο πόδι, και φυσικά τον Joe Gomez που μετά τον μεσοβδόμαδο τραυματισμό του θα απουσιάσει για περίπου 6 εβδομάδες. Ο Γερμανός προπονητής υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Andy Robertson και Gini Wijnaldum.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Μια πολύ εντυπωσιακή σεζόν πραγματοποιεί μέχρι στιγμής η Bournemouth υπό τις οδηγίες του εξαιρετικού Eddie Howe. Συγκεκριμένα, οι Cherries που αποτελούν την θετική έκπληξη φέτος, έχουν συγκεντρώσει 23 βαθμούς, έχουν την 6η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην 7η θέση της κατάταξης.

Η Bournemouth σκοράρει τόσο συχνά λόγω του ελκυστικού τρόπου παιχνιδιού που έχει που βέβαια αφήνει πολλά κενά στην άμυνα και για αυτό δέχεται εξ ίσου συχνά τέρματα. Αναφορά φυσικά επιβάλλεται να γίνει και στον εκπληκτικό Callum Wilson που έχει σημειώσει 8 γκολ, μοιράζοντας παράλληλα και 5 ασσίστ, αλλά και στον Ryan Fraser που είναι πρώτος στην κατάταξη των ασσίστ, έχοντας βγάλει την τελική πάσα 7 φορές.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

O Eddie Howe δεν θα έχει στην διάθεση του τους Lewis Cook, Dan Gosling και Adam Smith.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ:

Σε αντίθεση με την σεζόν 2016/17, η περασμένη σεζόν κύλησε πολύ καλά για την Liverpool απέναντι στην Bournemouth. Συγκεκριμένα, οι Reds περίπου τέτοιες μέρες, Δεκέμβρη πάλι, πέρασαν εύκολα από την Νότια Ακτή με 0-4, ενώ στο παιχνίδι του Merseyside επικράτησαν και πάλι με σχετική άνεση, με σκορ 3-0, τον Απρίλιο.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία των Reds, έχοντας μπροστά του τους Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk και Robertson.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Wijnaldum, Henderson και Keita. Θέση διεκδικεί πάντα και ο James Milner.

Η επίθεση θα αποτελείται από τους Salah, Firmino και Shaqiri, με τον Sturridge επίσης να θεωρείται πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Bournemouth (4-4-2): Begovic – Francis, Cook, Ake, Daniels – Brooks, Surman, Lerma, Fraser – King, Wilson

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Keita – Salah, Firmino, Shaqiri

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *