Έκτακτο: Επιπλέον 1.000 εισιτήρια δίνει η UEFA στη Liverpool για το Super Cup

Το αίτημα των «κόκκινων» προς την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία έγινε αποδεκτό και έτσι σχεδόν 6.000 φίλοι της Liverpool θα παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα τους στον τελικό της Κωνσταντινούπολης!

Στις 14 Αυγούστου, δέκα ημέρες μετά το Community Shield, η Liverpool αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη την Chelsea, διεκδικώντας το ευρωπαϊκό Super Cup ως πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο της Besiktas, το Vodafone Park, με την UEFA να δίνει από 4.957 εισιτήρια στους δύο αγγλικούς συλλόγους.

Ωστόσο, τα μαγικά χαρτάκια έγιναν «καπνός» πολύ σύντομα, με αποτέλεσμα η διοίκηση της Liverpool να απευθύνει αίτημα προς το κυβερνόν σώμα της UEFA ώστε να αυξήσει τη διανομή. 

Πράγματι, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει επιπλέον 1.016 εισιτήρια, με τον τελικό αριθμό να αγγίζει πια τα 6.000! Στον αντίποδα, η Chelsea έχει κάνει αίτημα για 1,314 εισιτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθεί και πολυμελής αποστολή μελών του επίσημου συνδέσμου φιλάθλων Liverpool της Θεσσαλονίκης, όπως ο τελευταίος ανακοίνωσε το προηγούμενο διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *