Έκοψε την πίτα της η τεράστια οικογένεια των Trikala Scousers (photos)

Σε μια αξιοζήλευτη εκδήλωση με πολύ γέλιο και πάρα πολλά δώρα, οι Trikala Scousers έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους!

Όσα έχουν δημιουργήσει στα Τρίκαλα οι ντόπιοι Liverpudlians είναι πραγματικά εντυπωσιακά! Μπορεί να μην έχουν επίσημη οργάνωση, μπορεί να μην μετρούν εκατοντάδες, αλλά αποτελούν μια πραγματική και πολύ ζεστή οικογένεια, με την πλήρη σημασία της λέξης!

Παρακάτω παραθέτουμε την δική τους ανακοίνωση από την λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσαν στο Love For Game για την κοπή της πίτας τους:

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες για 8η συνεχόμενη χρονιά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Trikala Scousers!! Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σηματοδοτεί τη λήξη αυτής της πανέμορφης περιόδου και ταυτόχρονα την αρχή της νέας χρονιάς για την παρέα μας». 

«Οι Τρικαλινοί φίλοι της Λίβερπουλ συγκεντρώθηκαν στο στέκι τους το Love for Game για να υποδεχθούν μαζί σαν μια δεύτερη οικογένεια το νέο έτος και να ανταλλάξουν ευχές. Είχαμε την τύχη και την χαρά να φιλοξενήσουμε και να απονείμουμε αναμνηστικά των Trikala Scousers στον φίλο μας και μέλος του Official Liverpool Supporters Club Thessaloniki, Πάνο Τουλουπάκη. Του παραδώσαμε και μια κονκάρδα από την Carragher’s Pub της Νέας Υόρκης για να κοσμήσει την συλλογή του συνδέσμου της Θεσσαλονίκης. Δόθηκαν επίσης ειδικά δώρα – αναμνηστικά σε φίλους που στα οκτώ χρόνια ζωής μας, απολαμβάνουν με ανιδιοτέλεια τις στιγμές που προσφέρουν οι ενθουσιώδεις συναντήσεις μας καθώς και δώρα για τους μικρούς φίλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Ξεχωριστή στιγμή και ιδιαίτερα συγκινησιακή ήταν η έκπληξη που επεφύλασσε ο Βασίλης Τσιώλης στον ιδρυτή της παρέας μας Χρήστο Σούλιο προσφέροντας του ένα T-Shirt που έφερε μαζί του από την Νέα Υόρκη, ευχαριστώντας τον με αυτόν τον τρόπο για όσα έχει προσφέρει στην παρέα μας». 

«Οι συγκινήσεις δεν σταμάτησαν εδώ. Αμέσως μετά ο φίλος Αλέξανδρος Χαλιμούρδας ο οποίος τυχαία βιντεοσκοπούσε τη διαδικασία με έκπληξη διαπίστωσε από τους διοργανωτές ότι «ανακηρύσσεται» Scouser της χρονιάς!! Το ιδιαίτερο δώρο που έλαβε ήταν η επίσημη εμφάνιση της Liverpool με το όνομα του ποδοσφαιριστή που εδώ και μήνες μας είχε δείξει και στο στέκι μας αλλά και με τις αναρτήσεις του ότι ήταν ο αγαπημένος του!! Ο James Milner!! Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των δώρων από το επίσημο site της Liverpool FC, για τους κατόχους λαχνών και η κληρωτίδα έκανε αρκετούς φίλους της παρέας μας να χαμογελάσουν!!»

«Στις 22:00 τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στο τεράστιο Manchester City vs Liverpool FC. Λίγα… εκατοστά έπαιξαν με τη διάθεση μας καθώς έδειξαν να ευνοούν τους Citizens οι οποίοι επικράτησαν στις λεπτομέρειες. Παρ’ όλα αυτά οι Reds παραμένουν πρώτοι, θα ανασυνταχθούν για να συνεχίσουν δυνατά στα επόμενα παιχνίδια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια μας και να τους ευχηθούμε καλή και δημιουργική χρονιά!!»

 «YOU’LL NEVER WALK ALONE»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *