Έδωσε… ελπίδα ο Boris Johnson για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα τον Οκτώβριο!

Σε χθεσινές (17/07) δηλώσεις του, ο πρωθυπουργός Boris Johnson εξέφρασε την αισιοδοξία του και τον… στόχο που έχουν στην Αγγλία για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Πολύ ευχάριστα ήταν τα νέα για τους Άγγλους φιλάθλους, καθώς με επίσημη του τοποθέτηση, ο Boris Johnson επισήμανε ότι τον Οκτώβριο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο κόσμος να μπορεί να ξαναδεί από κοντά τις αγαπημένες του ομάδες.

Θυμίζουμε ότι από τον Μάρτιο του 2020, από τη στιγμή δηλαδή που διακόπηκε το πρωτάθλημα λόγω του κορωνοιού και μέχρι σήμερα, οι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών και στο γήπεδο βρίσκονται τα απαραίτητα άτομα από το προσωπικό του κάθε συλλόγου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες ημέρες, η Liverpool σκέφτεται σοβαρά το ενδεχομένο να στηρίξει στην τεχνολογία την επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα και ίσως αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει.

Το να μην υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο επηρεάζει σημαντικά τα οικονομικά των συλλόγων και όλοι τους έχουν δει το σκληρό πρόσωπο των άδειων γηπέδων από την οικονομική… κρίση που έχει έρθει παράλληλα με την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά υπάρχουν ελπίδες πως σε λίγους μήνες αυτό θα αλλάξει ριζικά.

Ο Johnson μεταξύ άλλων ανέφερε πως η κυβέρνηση είναι προετοιμασμένη πάντα για το χειρότερο σενάριο, όμως είναι έτοιμη να υποδεχτεί το καλύτερο, καθώς ο χάρτης για την επιστροφή στην ομαλότητα, ενημερώνεται και αλλάζει κάθε εικοσιτετράωρο που περνάει.

Να σημειωθεί ότι από την 1η Αυγούστου θα επιτρέπονται και πάλι πολλά πράγματα στην Αγγλία, όπως για παράδειγμα η επανέναρξη πολλών και διάφορων παραστάσεων και αυτό δίνει ακόμα περισσότερη ελπίδα για το άνοιγμα των γηπέδων.

Ο πρωθυπουργός είπε επίσης ότι ελπίζει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα επιστρέψει σε «σημαντική ομαλότητα» μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, ενώ οι υπόλοιποι περιορισμοί θα μειωθούν «πιθανώς για τα Χριστούγεννα», κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν 2020/21, πιθανό από τα Χριστούγεννα και μετά, διεξαχθεί σε στάδια με 100% πληρότητα θεατών!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *