Έδωσαν τα χέρια για συνεργασία η Liverpool και το κράτους του Μαυρίκιου

Το πρωί της Δευτέρας (20/07), η Liverpool ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με αρχές του κράτους του Μαυρικίου.

Μια νέα, παγκόσμια, τριετή χορηγική συνεργασία σύνηψε η Liverpool, με αντισυμβαλλόμενους την Αρχή Προώθησης του Τουρισμό και τοΣυμβούλιο Οικονομικής Ανάπτυξης του κράτους του Μαυρίκιου.

Το νησιωτικό κράτος του Μαυρίκιου, ανατολικά της Μαδαγασκάρης στην Αφρική, έχει σπουδαία φιλοδοξία να ανελιχθεί στη λίστα με τους παγκόσμιους τουριστικούς προορισμούς, αποκτώντας παράλληλα τον τίτλο μιας σπουδαίας οικονομικής δύναμης, έχοντας ήδη εδώ και 20 χρόνια καθιερωθεί ως κέντρο επενδύσεων και εμπορίου. Η τριετής συνεργασία με τη Liverpool θα ωφελήσει ποικιλοτρόπως τον Μαυρίκιο, με ψηφιακές παροχές, προώθηση στα social media και γενικά υπηρεσίες marketing.

Ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός εμπορικός διευθυντής της Liverpool, Billy Hogan, ανέφερε σχετικά: «Πρόκειται για μια εκλπηκτική συνεργασία και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επενδύσουμε στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας με τον Μαυρίκιο, ακολουθώντας το άνοιγμα της LFC International Academy στο νησί, τον Ιούλιο του 2019».

Liverpool FC launches global partnership with Mauritius - Liverpool FC

Στη φωτογραφία, δίπλα στον Billy Hogan βρίσκεται ο πρωθυπουργός του Μαυρικίου, Honourable Pravind Kumar Jugnauth

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *