Άγνωστοι ξυλοκόπησαν τον Shamal George και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο τερματοφύλακας της Liverpool και ο αδερφός του δέχθηκαν σοβαρή επίθεση από άγνωστους, που φέρονται να κινήθηκαν από ρατσιστικά αίτια.

Στις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο τερματοφύλακας της U23 της Liverpool, Shamal George, καθώς και ο 28χρονος αδερφός του, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους στο Red Door bar στο κέντρο της πόλης του Liverpool.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για δύο δράστες, εκ των οποίων ο ένας λευκός, οι οποίοι χτύπησαν τα αδέρφια George και τους προκάλεσαν εγκοπές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβούν για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση συλλέγοντας μαρτυρίες, ενώ θα εξετάσει και το υλικό από το κλειστό σύστημα παρακολούθησης του μαγαζιού. 

Tην ίδια ώρα, εκπρόσωπος της Liverpool αναφέρει σχετικά:

«Ο σύλλογος σοκαρίστηκε και αισθάνεται απέχθεια για το γεγονός πως ο Shamal και ένα μέλος της οικογένειας του έπεσαν θύματα μιας τέτοιας τρομερής δοκιμασίας. Ως σύλλογος, θα προσφέρουμε στον Shamal και την οικογένεια του οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί. Το θέμα πλέον βρίσκεται υπό τον έλεγχο της αστυνομίας του Merseyside και δεν έχουμε παρά να τους επιτρέψουμε να κάνουν την έρευνα τους. Επιπλέον, παρακαλούμε τον καθένα που γνωρίζει πληροφορίες για το περιστατικό να βγει μπροστά».

Ο δε Shamal George, κοινοποίησε το παρακάτω tweet, ευχαριστώντας τους φιλάθλους της ομάδας που εκδηλώνουν την απερίφραστη στήριξη τους για τον ίδιο και την οικογένεια του το τελευταίο διήμερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *