Χωρίς Mane για το +19! (Pregame)

Απόψε η Liverpool έχει την ευκαιρία να ξεφύγει -πιστέψτε το- 19 βαθμούς μακριά από την δεύτερη θέση!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 

West Ham vs Liverpool
Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: London Stadium
Ημερομηνία: 29.01.2020
Ώρα έναρξης: 21:45
Διαιτητής: Jon Moss
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:


Την Κυριακή η Liverpool αντιμετώπισε την Shrewsbury, στο πλαίσιο του FA Cup. Εκεί, βρέθηκε να προηγείται με 0-2 νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Καθώς όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν σαφώς πολύ καλύτερη εικόνα από εκείνη των Reds και φάνηκαν να ήθελαν περισσότερο την πρόκριση, ισοφάρισαν σε 2-2 και πολύ δίκαια κέρδισαν το δικαίωμα για επαναληπτικό αγώνα στο Anfield.

Η ομάδα του Jurgen Klopp δίνει τον εξ αναβολής από την 18η αγωνιστική αγώνα της, όταν και είχε ταξιδέψει στο Κατάρ για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Με νίκη του αποψινού, 24ου αγώνα της, θα ξεφύγει στο +19 από την Manchester City και θα κάνει αποφασιστικότατο βήμα για την κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια.

Στην προσπάθεια της αυτή δεν θα την βοηθήσει ο Sadio Mane που αναμένεται να επιστρέψει στην αναμέτρηση με την Norwich έπειτα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο Wolverhampton. Ο James Milner παραμένει εκτός, ενώ η κατάσταση των Shaqiri και Lallana θα επανεξεταστεί ώστε να κριθεί αν είναι σε θέση να αγωνιστούν ή όχι.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Πάρα πολύ κακή και η φετινή σεζόν για τους φίλους των Hammers, που βλέπουν την ομάδα τους αυτή τη στιγμή στη 17η θέση με τους ίδιους βαθμούς που έχουν η 18η και 19η Bournemouth και Watford, 23 συγκεκριμένα. Οι κακές εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα οδήγησαν στην απόλυση του Manuel Pellegrini, τον οποίο διαδέχθηκε ο David Moyes. 

Υπό τις οδηγίες του Σκωτσέζου, οι Λονδρέζοι μετρούν μία νίκη με 4-0 επί της Bournemouth, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Παράλληλα, η West Ham έχει το 4ο χειρότερο αμυντικό ρεκόρ και τη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή με μόλις 11 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες.

O David Moyes δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Andriy Yarmolenko, Felipe Anderson, Jack Wilshere και Ryan Fredericks.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ:

Η Liverpool αντιμετώπισε τη West Ham στο Anfield στην πρεμιέρα του περασμένου πρωταθλήματος κερδίζοντας τη με 4-0 χάρη σε 2 γκολ του Mane και ένα των Salah και Sturridge. 

Στο παιχνίδι του Λονδίνου, πριν από περίπου ένα χρόνο, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Το σκορ είχε ανοίξει ο Sadio Mane, ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε ο Michail Antonio.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

West Ham (3-5-2): Fabianski – Diop, Balbuena, Ogbonna – Zabaleta, Rice, Noble, Snodgrass, Cresswell – Haller, Antonio

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Chamberlain, Henderson, Wijnaldum – Salah, Firmino, Minamino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *