Χωρίς Grealish η Villa – νίκη και μόνο νίκη! (Pregame)

Επιστροφή στο Anfield, επιστροφή στη δράση της Premier League για τη Liverpool που αντιμετωπίζει την Aston Villa. Πάμε να δούμε μαζί όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το σημερινό (10/04) παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Liverpool – Aston Villa. Ένα πολυσυζητημένο «ζευγάρι» την τελευταία διετία στην Αγγλία, με τις δύο ομάδες να έχουν συχνές συναντήσεις, πλέον, και στα εγχώρια κύπελλα. Η Liverpool δεν (πρέπει να) έχει ξεχάσει την ντροπιαστική ήττα από τη Villa (7-2) προ λίγο μηνών, θέλοντας, όπως είναι φυσικό, μία «εκδίκηση». Θα τα καταφέρει η ομάδα του Jürgen Klopp;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Liverpool v Aston Villa:

Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Anfield

Ημερομηνία: 10.04.2021

Ώρα έναρξης: 17:00

Διαιτητής: Paul Tierney

Διαιτητής VAR: Andy Madley

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Η Liverpool έχει δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και μάλιστα πολύ σημαντικές, αφού έφυγε με ισάριθμα «διπλά» από «Molineux» και «Emirates Stadium». Μεσοβδόμαδα, όμως, η ομάδα του Jürgen Klopp απογοήτευσε αφού έχασε με… κάτω τα χέρια από τη Real στη Μαδρίτη με σκορ 3-1 για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League, έχοντας, πλέον, πάρα πολύ δύσκολο έργο στη ρεβάνς.

Το θετικό για τους Reds είναι πως στα τελευταία παιχνίδια της Premier έχουν δείξει το πρόσωπο που απαιτείται, εάν θέλουν να κυνηγήσουν την τετράδα και να μπουν σε αυτή, εξασφαλίζοντας και του χρόνου μία θέση στα «αστέρια». Πράγμα διόλου αδύνατον, φυσικά.

Όσον αφορά την «κόκκινη λίστα» απόντων, στα ονόματα των van Dijk, Gomez, Matip, Henderson και Kelleher προστέθηκε και αυτό του Divock Origi, ο οποίος δεν θα είναι διαθέσιμος στο σημερινό παιχνίδι.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η Aston Villa είχε να κερδίσει στην Premier League από τις 27 Φεβρουαρίου όταν έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Leeds. Έκτοτε, στα επόμενα τρία παιχνίδια μετρούσε δύο ισοπαλίες με Wolves και Newcastle, αλλά και μία εντός έδρας ήττα από την Tottenham. Τελικά, την περασμένη Κυριακή (04/04) πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, κερδίζοντας με σκορ 3-1 τη Fulham.

Ο coach Dean Smith δεν θα έχει στη διάθεσή του τον καλύτερο παίκτη και αρχηγό της ομάδας, Jack Grealish (μεσοεπιθετικός), ενώ ούτε ο Wesley (centre-for) θα αγωνιστεί, ο οποίος είναι τραυματίας.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Η προηγούμενη αναμέτρηση σε όλες τις διοργανώσεις καταγράφεται τον περασμένο Ιανουάριο, όταν οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για το FA Cup στην έδρα της Aston Villa, η οποία λόγω έξαρσης κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα της, κατέβασε την U-18. Φυσιολογικά, έχασε με σκορ 4-1 από τη Liverpool, που προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Αν θέλουμε να βρούμε την προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων στα πλαίσια της Premier League, τότε πάμε στον περασμένο Οκτώβριο, όταν η Liverpool γνώρισε μία από τις πιο ντροπιαστικές και βαριές ήττες της ιστορίας της, με τους «χωριάτες» να την κερδίζουν με το εντυπωσιακό 7-2, σε έναν αγώνα που τα πάντα πήγαν όσο πιο στραβά γίνεται για την ομάδα του Jürgen Klopp.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Liverpool (4-3-3): Alisson — Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson — Fabinho, Milner, Thiago — Salah, Mane, Firmino.

Aston Villa (4-2-3-1): Martinez — Cash, Konsa, Mings, Targett — Luiz, McGinn — Traore, Barkley, Trezeguet — Watkins.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *