«Φορτωμένο» το πρόγραμμα της Liverpool στην αρχή της σεζόν

Ιδιαίτερα συμπυκνωμένο και μάλιστα με αναμετρήσεις που μπορούν να τις χαρίσουν κούπες θα είναι το πρόγραμμα της Liverpool στην έναρξη της νέας σεζόν.

Οι «κόκκινοι» του Jurgen Klopp ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές τους υποχρεώσεις, κατακτώντας για έκτη φορά το Champions League στη Μαδρίτη.

Επί της παρούσης, παίκτες και τεχνικό επιτελείο απολαμβάνουν τις διακοπές τους, έως ότου ξανασυναντηθούν στο Melwood για την έναρξη της προετοιμασίας. Η τελευταία περιλαμβάνει οκτώ φιλικούς αγώνες, οι τρεις εκ των οποίων στις ΗΠΑ.

Και ερχόμαστε, έτσι, στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της Liverpool για τη νέα σεζόν. Αυτές μάλιστα, θα ξεκινήσουν ενώ η προετοιμασία συνεχίζεται και πιο συγκεκριμένα πριν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 4 Αυγούστου, οι «κόκκινοι» θα κατηφορίσουν προς το Wembley, όπου και θα διεκδικήσουν το Community Shield με αντίπαλο τη Manchester City. Ωστόσο, η προετοιμασία της Liverpool δε θα έχει ακόμη τελειώσει οριστικά, αφού μόλις δύο ημέρες αργότερα, στις 6 Αυγούστου, το Anfield υποδέχεται τη Schalke σε ένα παιχνίδι που λογικά θα αποτελέσει την ευκαιρία να φορμαριστούν οι αναπληρωματικοί.

Έτσι, με όλη την ομάδα να έχει παίξει από ενενήντα λεπτά, η Liverpool θα κάνει τη δική της πρεμιέρα στην Premier League το σαββατοκύριακο, 10-11 Αυγούστου (λογικά 10, βλ. παρακάτω) και σίγουρα θα εύχεται να μη συναντήσει ντέρμπι.

Κι αυτό γιατί την επόμενη Τετάρτη, στις 14 Αυγούστου, η ομάδα του Jurgen Klopp θα πρέπει να βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη, όπου και θα διεκδικήσει ακόμη έναν τίτλο. Στα στενά του Βοσπόρου, θα την περιμένει η Chelsea και το Super Cup Ευρώπης.

Προσδεθείτε, λοιπόν, για έναν Αύγουστο… φωτιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *