Φιλικό με… απουσίες λόγω εθνικών!

Η Liverpool ετοιμάζεται να δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, προκειμένου να προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί για την έναρξη της Premier League.

Το ερχόμενο Σάββατο 5 Αυγούστου, η ομάδα της Liverpool θα δώσει φιλικό προετοιμασίας στο Anfield.

Ωστόσο, μπαίνουμε και σε περίοδο εθνικών ομάδων. Εντούτοις, οι Ευρωπαίοι παίκτες των Reds θα απουσιάσουν λόγω υποχρεώσεων (Nations League, προκριματικά Euro U21).

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν τις χώρες τους: Trent Alexander-Arnold (Αγγλία), Joe Gomez (Αγγλία), Andrew Robertson (Σκωτία), Virgil van Dijk (Ολλανδία), Gini Wijnaldum (Ολλανδία), Κώστας Τσιμίκας (Ελλάδα), Harry Wilson (Ουαλία), Ben Woodburn (Ουαλία), Neco Williams (Ουαλία), Caoimhin Kelleher (Ιρλανδία), Marko Grujic (Σερβία), Rhian Brewster (Αγγλία U21), Kamil Grabara (Πολωνία U21).

Οι Jordan Henderson, Alex-Oxlade Chamberlain και Xherdan Shaqiri είναι τραυματίες, ενώ οι Curtis Jones και Harvey Elliott δεν κλήθηκαν στις «μικρές» της Αγγλίας.

Έτσι λοιπόν, ο Jürgen Klopp θα κληθεί να παρατάξει μία μίξη από τους… μη Ευρωπαίους (πχ. Alisson, Firmino, Fabinho, Salah, Mane κλπ.) και μικρούς που δεν έχουν κληθεί.

Υποψήφιοι αντίπαλοι για το φιλικό έχουν ακουστεί, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη, έτσι θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο. Για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *