Φιέστα τίτλου: Το «ξήλωμα» του Kop και ο ρόλος του King Kenny

Η Liverpool προετοιμάζει κάτι εντυπωσιακό για τη φιέστα της απονομής τίτλου την επόμενη Τετάρτη (22/07).

Όσο η Liverpool προετοιμαζόταν στο Melwood και έπαιζε στο Λονδίνο κόντρα στην Arsenal, οι άνθρωποι της ομάδας εργάζονταν στο Anfield όπου τις τελευταίες ημέρες προετοιμάζουν το σκηνικό της φιέστας!

Σε μια εβδομάδα από τώρα, το βράδυ της Τετάρτης, 22/07, η Liverpool θα σηκώσει στον ουρανό του Anfield το τρόπαιο της Premier League μετά από 30 χρόνια. Κόντρα στην Chelsea του Frank Lampard, οι «κόκκινοι» θα παίξουν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους, γι’ αυτό και προγραμματίστηκε τη συγκεκριμένη βραδιά η απονομή του τροπαίου και η φιέστα των πρωταθλητών.

Τι ακριβώς θα περιλαμβάνει αυτή; Απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, η Liverpool ξήλωσε τα καθίσματα πίσω από την εστία του Kop, της διάσημης εξέδρας των φανατικών οπαδών της, και πρόκειται να τοποθετήσει βάθρο για να γίνει εκεί η απονομή, μέσα στην ιστορική κερκίδα, ωσάν να είναι εκεί και να σηκώνουν μαζί με τους παίκτες το κύπελλο και οι φίλαθλοι.

Image

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης (15/07) ανακοινώθηκε ότι την απονομή θα πραγματοποιήσει ο Sir Kenny Dalglish, ο θρύλος της ομάδας και τελευταίος προπονητής που έφερε πρωτάθλημα στους «κόκκινους», το 1990.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *