Υπάρχει ενδιαφέρον για Cantwell, αλλά…

Η Liverpool ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτηση του Todd Cantwell από τη Norwich, όμως οι απαιτήσεις των «Καναρινιών» τελειώνουν την υπόθεση. 

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει εντυπωσιάσει φέτος στην Premier League είναι ο Todd Cantwell. Ο νεαρός Άγγλος, στην πρώτη του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία είναι ο πρωταγωνιστής της Norwich (μαζί με τον Teemu Pukki) και το όνομα του έχει ακουστεί για τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο μεσοεπιθετικός της Norwich, βρέθηκε και στη λίστα της Liverpool, με τους Reds να είναι αρκετά… ζεστοί στην πραγματοποίηση επίσημης προσφοράς, όμως μόλις άκουσαν τις (αρχικές) απαιτήσεις της Norwich, έβαλαν οριστικό φρένο.

Συγκεκριμένα, τα «Καναρίνια» απαίτησαν 30 εκατομμύρια λίρες για να συζητήσουν μια ενδεχόμενη μεταγραφή, με τους Reds να ρίχνουν από τη λίστα τους τον Cantwell και να αποσύρουν την πρόθεση τους για επίσημη πρόταση.

Το όνομα του παραμένει στη λίστα, ωστόσο δεν αποτελεί πια προτεραιότητα. Νούμερο ένα στόχος της Liverpool, παραμένει οριστικά και αμετάκλητα ο Timo Werner της RB Leipzig και αναμένουμε νεότερα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *