«Τρελάθηκε» ο Lovren όταν βρήκε σκουπίδια στην παραλία: «Ας σοβαρευτούμε, ξυπνήστε» (vid)

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον αμυντικό της Liverpool, Dejan Lovren, στη βόλτα του στην παραλία Formby.

Ο Dejan Lovren θέλησε να εκμεταλλευτεί το απογευματινό ρεπό του με μια βόλτα για περπάτημα στην παραλία Formby. Εκεί, όμως, αντίκρυσε μια συστάδα από κάθε λογής σκουπίδια, εικόνα που του προκάλεσε την ανάγκη να κοινοποιήσει άμεσα ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προσπαθώντας να αφυπνίσει τους ακολούθους του.

Ο θυμός του Κροάτη αμυντικού είναι εμφανής στο βίντεο, όπως και η απόπειρα του να περάσει στο κοινό μηνύματα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον αλλά και το συνάνθρωπο.

Διαβάστε στα ελληνικά όσα είπε και δείτε στο τέλος τις εικόνες:

«Ήρθα στο ρεπό μου στην παραλία, για περπάτημα, και αυτό που βρήκα – συνήθως δε μιλώ για όσα βλέπω, αλλά αυτήν τη φορά δε μπορώ να μείνω σιωπηλός. Όπως βλέπετε – τι είναι αυτά; Είναι σκουπίδια. Η αμμουδιά είναι γεμάτη από γυαλιά, μπουκάλια, πλαστικά, τα πάντα.

Δεν το δέχομαι αυτό, είναι αδύνατον να προσπαθείς να καταλάβεις τα άτομα που αφήνουν τα σκουπίδια τους έτσι. Έρχεσαι με τους φίλους σου, έρχεσαι στην παραλία, περνάς καλά και ύστερα τα αφήνεις εκεί… Πάρε την ευθύνη. Πρέπει να ξυπνήσουμε – γιατί μερικά πράγματα σήμερα δεν βγάζουν – και πρέπει να δουλέψουμε τους εαυτούς μας. Ειδικότερα γύρω από το περιβάλλον και γύρω από το πόσο νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον.

Δεν είναι ότι πρέπει να νοιαζόμαστε μόνο για τον κόσμο, είναι και για τα ζώα επίσης, ακόμα και για άλλους ανθρώπους, για τα παιδιά μου. Τι θα γίνει αν κάποιος πατήσει σε αυτά και κοπεί στο πόδι ή κάτι τέτοιο;

Ας αρχίσουμε να σοβαρευόμαστε. Σας εκλιπαρώ, αφυπνιστείτε και σκεφτείτε τις αποφάσεις που παίρνετε σήμερα, γιατί σήμερα θα πρέπει να γίνουμε μέρος της λύσης, όχι της μόλυνσης. Οπότε, σας παρακαλώ, βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα και σκεφτείτε το, και μην αφήνετε τα βρώμικα σκουπίδια σας εδώ. Ευχαριστώ».

Η δημοσίευση του βίντεο στο Facebook συνοδεύτηκε από τα εξής λόγια του Κροάτη:

«Ο καθένας από εμάς μετρά, έχει να παίξει κάποιο ρόλο και κάνει τη διαφορά. Ο καθένας από εμάς πρέπει να είναι υπεύθυνος για τη ζωή του και, περισσότερο απ’ όλα, να δείχνει σεβασμό στα ζώντα γύρω μας, ειδικά στους άλλους ανθρώπους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *