Τρεις εβδομάδες εκτός ο Jordan Henderson!

Πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα για τον αρχηγό της Liverpool, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο αρχηγός των Reds τραυματίστηκε στον τένοντα στο παιχνίδι κόντρα στην Atlético Madrid την περασμένη Τρίτη και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τριών εβδομάδων.


Τα… δυσάρεστα νέα επιβεβαίωσε και ο Jürgen Klopp στη σημερινή συνέντευξη τύπου, δίνοντας στο «φως της δημοσιότητας» και κάποιες λεπτομέρειες.

«Θα μπορούσε να είναι χειρότερο. Όπως όλοι ξέρουμε, είναι τραυματισμός στον τένοντα», είπε ο Jürgen.

«Κατά καιρούς, έχουμε ακούσει διάφορους τραυματισμούς στον τένοντα. Για παράδειγμα ο τραυματισμός του Harry Kane. Ευτυχώς, όμως, δεν είναι τόσο σοβαρό.

Θα είναι, όμως, εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες περίπου. Σίγουρα, δεν είναι καλό, αλλά όπως το βλέπουμε, είμαστε τυχεροί.»

«Ο Hendo είναι απίστευτα σημαντικός, όχι μόνο γι’ αυτά που κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και για πολλούς άλλους λόγους. Αλλά συνεχίζουμε να έχουμε πολλές επιλογές παικτών στη μεσαία γραμμή και αυτό είναι καλό.

Είναι μία θέση που μπορούμε να αντιδράσουμε και αυτό ακριβώς θα κάνουμε!»

Το LiverpoolFans.gr εύχεται ολόψυχα περαστικά στον αρχηγό της ομάδας μας και το συντομότερο δυνατόν πίσω στους αγωνιστικούς χώρους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *