Τρεις βαθμοί πριν την διακοπή! (Pregame)

Την Τετάρτη η Liverpool πήρε εντυπωσιακή νίκη με 1-3 στο Μόναχο επί της Bayern και συνεχίζει στα προημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί οπού θα αντιμετωπίσει την Porto. Σήμερα, οι Reds επιστρέφουν στις εγχώριες αναμετρήσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Fulham vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Craven Cottage

Ημερομηνία: 17.03.2019

Ώρα έναρξης: 16:15

Διαιτητής: Craig Pawson

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Η Liverpool προέρχεται από δύο τεράστιες νίκες σε Merseyside και Βαυαρία κόντρα σε Burnley και Bayern, γεγονός που σημαίνει πως η ομάδα συνεχίζει να κυνηγάει και τις δύο διοργανώσεις. Σε λίγες ώρες οι Reds πρέπει να επεκτείνουν το σερί νικών τους στο Λονδίνο, κόντρα στην Fulham.

Μια νίκη θα φέρει τους Reds σε θέση οδηγού στο πρωτάθλημα με παιχνίδι περισσότερο, εκεί όπου θα παραμείνουν για δύο εβδομάδες καθώς ακολουθεί η διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Οι τρεις βαθμοί σήμερα είναι τεράστιας σημασίας για ακόμη μια φορά.

O Jurgen Klopp δεν θα έχει στην διάθεση του τον Jordan Henderson μετά τον τραυματισμό του στην Allianz Arena, ενώ η κατάσταση του Keita θα εκτιμηθεί πριν την αναμέτρηση. Οι Joe Gomez και Alex Oxlade-Chamberlain θα είναι κανονικά διαθέσιμοι, όπως δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός, μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Ανάξια των προσδοκιών που έθεσε με τις κινήσεις της το καλοκαίρι παρουσιάζεται η Fulham. Οι Cottagers ξεκίνησαν πολύ άσχημα το πρωτάθλημα, βρέθηκαν ουραγοί του πρωταθλήματος με τον Slavisa Jokanovic να απολύεται. Ο Claudio Ranieri τον διαδέχθηκε, όμως ο Ιταλός δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση των Λονδρέζων και είδε επίσης την πόρτα της εξόδου.

Ο προπονητής που κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Leicester το 2016 μέτρησε μόλις 3 νίκες σε 17 αγώνες έχοντας τα ηνία της ομάδας και την θέση του έχει πλέον ο Scott Parker για το υπόλοιπο της σεζόν. Η Fulham βρίσκεται στην 19η θέση, 13 βαθμούς μακριά από την σωτηρία και φυσικά αν δεν συμβεί ένα γιγάντιο θαύμα σύντομα θα επιβεβαιωθεί και μαθηματικά ο υποβιβασμός της, μόλις στην πρώτη της σεζόν στην Premier League μετά την επιστροφή της.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Χωρίς τους Alfie Mawson και Marcus Bettinelli θα παραταχθεί η Fulham, ενώ ο Andre Schurrle κρίνεται αμφίβολος.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Πριν από περίπου 4 μήνες οι Cottagers επισκέφτηκαν το Anfield. O MItrovic έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Alisson από θέση offside με το γκολ να ακυρώνεται. Δεκατέσσερα δευτερόλεπτα αργότερα και έπειτα από μια εξαιρετικά γρήγορη αντεπίθεση ο Mohamed Salah πανηγύριζε στην άλλη μεριά του γηπέδου.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Shaqiri μετά από πανέμορφη σέντρα του Robertson διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Τρεις μέρες μετά την ήττα, η Fulham προχώρησε στην απομάκρυνση του Jokanovic.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Μπροστά του θα βρεθούν οι Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk και Robertson.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Wijnaldum, Fabinho με τον Lallana πιθανότατα να αξιώνει την τελευταία θέση χάρη στην εμφάνιση του πριν από μια εβδομάδα.

Η επιθετική γραμμή θα αποτελείται από τους Salah, Firmino και Mane.

Fulham (4-2-3-1): Rico – Odoi, Nordtveit, Ream, Bryan – Chambers. McDonald – Babel, Cairney, Sessegnon – Mitrovic

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Fabinho, Lallana – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *