Το injury update του Klopp: «Ταξιδεύουμε πλήρεις, αλλά δεν επέστρεψε κανείς από τους τραυματίες»

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στη Midtjylland (09/12, 19:55), ο προπονητής της Liverpool, Jurgen Klopp, ενημέρωσε το κοινό για την κατάσταση των τραυματιών.

Alisson, Thiago, Chamberlain, Gomez, Milner, Shaqiri και φυσικά Van Dijk είναι όλοι απόντες ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και τον αγώνα της Liverpool κόντρα στη Midtjylland.

Ωστόσο, ο Jurgen Klopp θεωρεί ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο, αφού συνθέτει για ακόμη ένα παιχνίδι αποστολή με πλήρες ρόστερ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός:

«Για όλους ισχύει το ίδιο που ίσχυε και στο τελευταίο παιχνίδι, πιθανώς με ένα ελαφρώς πιο γεμάτο ρόστερ.

Θα ταξιδέψουμε με ένα πλήρες ρόστερ, που είναι πολύ καλό. Είναι καλό για την περίοδο που διανύουμε. Κανείς από τους προηγούμενους απόντες δεν επιστρέφει τώρα αλλά είμαστε καλά. Όλοι πλησιάζουν».

Για την πιθανότητα να αγωνιστούν νεαροί ποδοσφαιριστές κόντρα στη Midtjylland:

«Θα δούμε. Δεν είναι απίθανο αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Δουλειά μας είναι να βάλουμε μέσα φρέσκα πόδια, είναι πολύ σημαντικό να βρούμε όση περισσότερη ποιότητα χρειάζεται. Οι επιλογές καθορίζονται περισσότερο από το πρόγραμμα παρά από μένα, να πω την αλήθεια.

Παίζουμε Τετάρτη, το οποίο είναι απόλυτα εντάξει, τρεις μέρες μετά το προηγούμενος μας παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή με τη Fulham, Τετάρτη με Tottenham, Σάββατο στις 12:30 με Crystal Palace. Αυτό σημαίνει ότι σε δέκα μέρες ή κάπου τόσο, έχουμε τέσσερα παιχνίδια. Αυτό είναι τρομερό και πρέπει να προσέξουμε πολύ και να το λάβουμε υπόψιν μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *