Το 1/8 της πόλης θα… χωράει στο Anfield (pics)

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες – γραφήματα που έδωσε στη δημοσιότητα η Liverpool, αναφορικά με το πώς ακριβώς θα μοιάζει το Anfield μετά την επέκταση του Anfield Road End.

Η Liverpool ανακοίνωσε πως προχωρά στη διεξαγωγή ανοιχτών συναντήσεων με τους ντόπιους πολίτες, επιχειρηματίες και ενδιαφερόμενα μέρη, ώστε να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες απόψεις και οπτικές για την επέκταση της κερκίδας της Anfield Road.

Τα σχέδια περιλαμβάνουν ουσιαστικά τη δημιουργία ενός ακόμη – μεγάλου – διαζώματος στη συγκεκριμένη κερκίδα του γηπέδου (απέναντι από το Kop), με την προσθήκη 7.000 επιπλέον θέσεων. Έτσι, η συνολική χωρητικότητα του Anfield θα αυξηθεί σε κάτι περισότερο από 61.000 καθίσματα, κάτι που σημαίνει πως το 1/8 της πόλης του Liverpool θα χωρά ταυτόχρονα σε έναν χώρο, το θρυλικό γήπεδο των Reds!

Ένα μέρος της οδού Anfield Road θα κλείσει, σύμφωνα με τα σχέδια της επέκτασης και γι’ αυτό είναι απαραίτητη η επαφή και διαβούλευση με τους κατοίκους της περιοχής. Βέβαια, το πλάνο προβλέπει κανονικά την διέλευση πεζών και ποδηλατών από το σημείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *