Λάδι στη φωτιά ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της Lille όσον αφορά τόσο το μέλλον του Pépéόσο και το ρόλο που θα παίξει η Liverpool σε αυτό.

Μετά από μια εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Lille, ο 24χρονος Ιβοριανός είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στη καριέρα του, με αρκετές μεγάλες ομάδες να είναι υποψήφιες να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Η Liverpool  φαίνεται να είναι μία από αυτές με τον πρόεδρο του συλλόγου να δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα. 

«Όλα είναι ψέμματα» δήλωνε άνθρωπος του συλλόγου στη Melissa Reddy, δημοσιογράφο του ESPN, θέλοντας να ρίξει τους τόνους σχετικά με την άμεση μετακίνηση του νεαρού εξτρεμ.

Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, ο πρόεδρος του συλλόγου Gerard Lopes δείχνει, μέσα από συνέντευξή του στο RMC Sport, να έχει διαφορετική άποψη.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Γνωρίζω πως έχουν υπάρξει συζητήσεις με τον παίκτη, όχι με εμάς στο σύλλογο. Η Liverpool  έχει παίκτες σε αυτές τις θέσεις και διαβάζω πως ίσως υπήρχαν παίκτες που έφευγαν ή όχι. Δεν εστιάζω ιδιαίτερα στη Liverpool. Όμως είναι αλήθεια ότι υπήρξαν συζητήσεις με ατζέντηδες». 

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου πρόσθεσε πως, κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έγινε πρόταση της Bayern Munich για απόκτηση του Pépé, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συμφωνία ενώ όσον αφορά τη τωρινή μεταγραφική περίοδο, δήλωσε πως υπήρξαν κρούσεις στον σύλλογο για αγορά του παίκτη από δύο συλλόγους, αποφεύγοντας όμως να τους ονοματίσει.

Εν τέλει, είναι κατανοητό πως ο Pépé αποτελεί με διαφορά το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, για αυτό μένει να δούμε αν είναι όντως υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο παίκτη, ή απλώς πρόκειται να ένα καλοστημένο παιχνίδι του προέδρου της γαλλικής ομάδας προκειμένου να αυξηθούν κι άλλο οι μετοχές του Pépé.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *