Τελευταία εβδομάδα μεταγραφών: ΟΛΑ τα δεδομένα

Μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών και τα ανοιχτά μέτωπα στην Liverpool είναι αρκετά, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως στις αποχωρήσεις. Το LiverpoolFans.gr αναλύει όλα τα δεδομένα. 

Φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και οι εξελίξεις τρέχουν στο Anfield, κυρίως όμως για τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποχωρήσουν, με τις αφίξεις να…αγνοούνται.

Πάμε να δούμε μαζί αναλυτικά όλα τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής και τις τελικές αποφάσεις που αναμένεται να παρθούν για κάθε παίκτη:

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ:

Simon Mignolet: Ακούστηκαν πολλά στο μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού και κάποιοι ψίθυροι συνεχίζουν να βγαίνουν. Όμως στην περίπτωση του Βέλγου, η ουσία είναι μία: Δεν θα αποχωρήσει.
Ο Jurgen Klopp είναι ενθουσιασμένος από τον επαγγελματισμό του Simon και θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ, μια επιθυμία που είναι ακριβώς η ίδια και για τον ποδοσφαιριστή.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Παραμονή.

Dejan Lovren: Στην Ιταλία τον είχαν συνδέσει για αρκετά μεγάλο διάστημα με την Milan, όμως κάτι τέτοιο δεν προχώρησε. Τις τελευταίες ημέρες όμως, τα ιταλικά ρεπορτάζ συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Κροάτη, αυτή τη φορά όμως τον φέρνουν σε συζητήσεις με την Roma. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από άνθρωπο της Liverpool και είναι απίθανο ο Jurgen Klopp να πωλήσει τον αναπληρωματικό του αμυντικό, μια εβδομάδα πριν το τέλος των μεταγραφών.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Παραμονή.

Ovie Ejaria: Εντελώς διαφορετικά είναι τα δεδομένα για το νεαρό, καθώς ο κύριος στόχος της Liverpool είναι να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να φύγει με κανονική μεταγραφή. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, με κυριότερο αυτό της Brentford, όμως το θέμα φαίνεται πως έχει κολλήσει. Ο Klopp δεν θέλει να στείλει δανεικό τον παίκτη και αν δεν έρθει ομάδα με πρόταση που ικανοποιεί, ο νεαρός θα μείνει στις μικρές ομάδες της Liverpool.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πώληση (αν έρθει πρόταση).

Harry Wilson: Όλα θα κριθούν από τις αποφάσεις που θα πάρει ο ίδιος ο παίκτης. Η Liverpool θέλει να στηρίξει τον ποδοσφαιριστή και να του δώσει συμμετοχές, όμως θα σεβαστεί την οποιαδήποτε απόφαση πάρει ο Ουαλός. Εάν επιθυμία του παίκτη είναι να αποχωρήσει, η Liverpool θα περιμένει πρόταση που θα την ικανοποιήσει.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ότι αποφασίσει ο παίκτης, θα το σεβαστεί η Liverpool. 50/50.

Ryan Kent: Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όπως σας ενημερώσαμε αποκλειστικά στο Site μας πριν λίγες ημέρες, ο Kent έχει…σπάσει τις σχέσεις του με την ομάδα και η αποχώρηση του είναι δεδομένη. Η επιβεβαίωση ήρθε σήμερα, με την Liverpool να βάζει…πωλητήριο στον ποδοσφαιριστή. Αναμένεται να έρθει πρόταση και να κουνήσει μαντήλι από το Anfield.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αποχώρηση.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ:Δύσκολα όπως φαίνεται θα έχουμε κάποια μεταγραφή στην τελευταία ομάδα, όμως τίποτα δεν αποκλείεται. Το ρόστερ αυτή τη στιγμή είναι ίδιο με τον περσινό, με τη διαφορά ότι πλέον υπάρχουν αρκετά κενά, καθώς υπήρξαν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και μη ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Εάν όμως η Liverpool αποφασίσει να βγει στο τέλος στην αγορά, αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ και κάποιου εξτρέμ. Φήμες δεν υπάρχουν, ονόματα δεν ακούγονται, έτσι μέρα με τη μέρα φτάνουμε στον τέλος των μεταγραφών, με τους Reds μέχρι στιγμής να έχουν αποκτήσει δύο νεαρούς παίκτες: Τον Harvey Elliot και τον Sepp Van de Berg.

Για ό,τι νεότερο προκύψει, θα ενημερωθείτε άμεσα και απολύτως έγκυρα από το site και τη σελίδα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *