«Τα ‘παιξε» από την προετοιμασία ο Brewster με… συγχώρεση από τον Klopp

Ο νεαρός επιθετικός της Liverpool, Rhian Brewster, έχει ιδρώσει λίγο περισσότερο από τους συμπαίκτες του στη φετινή προετοιμασία, με τον Jurgen Klopp πάντως να του δίνει… συγχώρεση.

Η ένταση των προπονήσεων στην πρώτη του προετοιμασία με ανδρική ομάδα, σε συνδυασμό με το μεγάλο διάστημα αποκατάστασης του από τη ρήξη χιαστών που υπέστη στο τέλος της προπέρυσινης χρονιάς, έχουν φέρει τον Rhian Brewster στα… όρια του.

Ο 19χρονος ντόπιος επιθετικός έχει… τεντώσει από τους ρυθμούς και αυτό έγινε κατανοητό στο κοινό που είδε τον Klopp να τον επιλέγει μονάχα για λίγα λεπτά στα δύο τελευταία φιλικά της Liverpool, κόντρα σε Sporting Λισαβόνας και Napoli. Όμως μόνο χαρούμενο μπορούν να τον κάνουν τα λόγια του προπονητή του που του δίνει άφεση και συνεχίζει να τον στηρίζει ανοιχτά. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Jurgen Klopp:

«Ξεκίνησε πολύ καλά μέχρι που η προετοιμασία τον κατέβαλε. Νιώθεις βαριά τα πόδια σου, είναι κατανοητό αυτό, αλλά είμαστε εξαιρετικά θετικοί για την περίπτωση του. Καμία πίεση».

«Με το ταλέντο και τη στάση που έχει, θα είναι όλα καλά, δεν ξέρω πότε πάντως. Σε πολλές στιγμές της προετοιμασίας έδειχνε πολύ καλά. Το μέλλον είναι λαμπρό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *