Συνεργασία του Divock Origi με το Πανεπιστήμιο του Liverpool!

Ο ποδοσφαιριστής των Reds ξεκινάει μία νέα υποτροφία μαζί με το Πανεπιστήμιο του Liverpool, με σκοπό την δημιουργία νέων ευκαιριών για τους νέους της περιοχής.

Η υποτροφία του Origi θα προσφέρεται σε δύο φοιτητές από το Liverpool, οι οποίοι θα ξεκινήσουν τις προπτυχιακές σπουδές τους τον Σεπτέμβρη του 2021. Το κόστος της υποτροφίας θα ανέρχεται στις 9.250 λίρες τον χρόνο, συνοδευόμενο από άλλες 3000 λίρες για τα ετήσια έξοδα του υπότροφου. Ο τρίτος υπότροφος θα μπει στο Πανεπιστήμιο την σεζόν 2022-23, και ο τέταρτος και τελευταίος την 2023-24.

Ο ίδιος ο Origi δήλωσε: ” Όντας τυχερός από την αναγνώριση και την επιρροή που έχω προς τον κόσμο της Liverpool, γνωρίζω την τεράστια σημασία αυτής της ευκαιρίας, καθώς πιστεύω πολύ στις ικανότητες των μελλοντικών γενεών”.

Ο καθηγητής Gavin Brown, υπο-Καγκελάριος του Πανπιστημίου του Liverpool σχολίασε: “Εμείς, στο Πανεπιστήμιο του Liverpool, πιστεύουμε πως όλοι πρέπει να συμμετέχουν στην ανώτατη εκπαίδευση. Είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε τον Divock Origi στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες στους νέους της περιοχής. Ο Divock είναι μία μεγάλη μορφή έμπνευσης για τους ανθρώπους της πόλης μας, και η υποστήριξή του θα μας βοηθήσει στον στόχο μας να αναθρέψουμε το τοπικό ταλέντο και προοπτική του τόπου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *