Συμμετοχή της Liverpool στον εορτασμό του Pride της πόλης!

Ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος της Liverpool, συμμετέχει περήφανα στον εορτασμό του Pride της πόλης, σε υποστήριξη της LGBT+ κοινότητας στην πόλη του Liverpool αλλά σε όλο τον κόσμο.

Η LFC θα φιλοξενήσει μια πληθώρα από δραστηριότητες σχετικά με το Pride για τον Ιούλιο, χτίζοντας το φινάλε της παρέλασης της 31ης Ιουλίου, που θα συμμετέχουν το προσωπικό αλλά και οι φίλαθλοι της Liverpool -εικονικά- σε μια παρέλαση αλληλεγγύης, στο LCR Pride Foundation’s March Online.

Το θέμα της φετινής διοργάνωσης, είναι “Από εδώ και πέρα”. Επιπροσθέτως της παρέλασης για τον εορτασμό της LGBTQ+ κοινότητας και ως ένδειξη διαμαρτυρίας των προκαταλήψεων και των ανισοτήτων που δέχεται η κοινότητα παγκοσμίως, το ίδρυμα LCR Pride προτρέπει όσους καταθέσουν το βίντεό τους, να πουn δυο λόγια για το τι θέλουν να αλλάξει ως προς το όφελος της LGBTQ+ κοινότητας.

Οι δράσεις της LFC γύρω από το Pride, θα εμπεριέχουν δραστηριότητες όπως η εκπαίδευση για τους υπαλλήλους της, σε συνδυασμό με τη συνεχή δουλειά με τους υπαλλήλους τους συλλόγου που είναι μέρος της LGBT+ κοινότητας, και η επαφή με τους Kop Outs, την ομάδα LBTQ+ φιλάθλων της Liverpool.

Oι δράσεις της LFC γύρω από το Pride, είναι μέρος του Red Together, που είναι η στάση της LFC γύρω από την ισότητα, τη διαφορετικότητα και την ένταξη στην κοινωνία. Το Red Together παρέχει μια αναγνωρίσιμη πλατφόρμα για επίδειξη της δουλειάς του συλλόγου, αλλά και τον εορτασμό της “κουλτούρας ένταξης” και τη νοοτροπία της “διαφορετικότητας των φιλάθλων”.

Το LFC Foundation θα διοργανώσει επίσης κάποια τουρνουά, σε 40 σχολεία στο Liverpool, ώστε να γίνει ενημέρωση για την κοινότητα LGBT+. Επιπλέον, ο φιλανθρωπικός οργανισμός του συλλόγου, θα φιλοξενήσει μια εικονική εκδήλωση σχετικά με το πως να διαχειριστεί την καριέρα του ένα μέλος που ανήκει στην κοινότητα LGBT+, με τη συμετοχή προσκεκλημένων από την LGBT+ κοινότητα, συμπεριλαμβανομένου του πρώην επαγγελματία παίκτη Rugby, Keegan Hirst.

Liverpool Pride Announces Date & Theme for 2017

O Billy Hogan, εκτελεστικός διευθυντής της Liverpool, δήλωσε:

“Ως σύλλογος, μέσω του “Red Together”, εστιάζουμε στην ενσωμάτωση της ισότητας, διαφορετικότητας και ένταξης σε ό,τι κάνουμε, και είμαστε εντελώς προσηλωμένοι στην υποστήριξη του προσωπικού μας, των παικτών μας και των φιλάθλων μας. Είμαι πολύ περήφανος για τη συνεχή συμμετοχή μας στους εορτασμούς του Pride στην πόλη, και θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό μας που είναι μέλος της LGBT+ κοινότητας, αλλά και τους φιλάθλους μας για το σημαντικό ρόλο που έχουν παίξει ώστε να προχωρήσουμε τη δουλειά μας γύρω από το μότο της ισότητας, διαφορετικότητας και ένταξης ακόμα περισσότερο. Είμαι βέβαιος πως η πόλη θα γιορτάσει το Pride με στυλ γι’ακόμα μια φορά, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στην ενημέρωση για τις διακρίσεις και τις ανισότητες που η LGBT+ κοινότητα συνεχίζει -δυστυχώς- να δέχεται, και ανυπομονώ να συμμετέχω σε όλο αυτό.

Φέτος, οι φίλαθλοι θα παρατηρήσουν πως ο σύλλογος ενσωμάτωσε τη νέα έκδοση της Progress Pride σημαίας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, μετά από σύσκεψη με πολλές ομάδες εντός και εκτός του συλλόγου. Η Progress Pride σημαία ενσωματώνει νέα χρώματα και έναν κύκλο, που αναγνωρίζει την κοινότητα ενδάμεσου φύλου, μαζί με διάφορετικές ταυτότητες φύλου και τα χρώματα της κοινότητας LGBT+. Το σήμα του συλλόγου, θα εμφανίζεται μαζί με τα χρώματα του Progress Pride για όλο τον Ιούλιο, σε υποστήριξη των εορτασμών του Pride στην πόλη του Liverpool.

O CEO και συνιδρυτής του LCR Pride Foundation, Andi Herring, πρόσθεσε:

“Η ετήσια Pride παρέλαση βρισκόταν πάντα στην καρδιά των βάσεων του ακτιβισμού μέσα στην κοινότητα. Παρόλο που δεν μπορούμε να παρελάσουμε αυτοπροσώπως αυτή τη χρονιά, μπορούμε να βρεθούμε μαζί εικονικά, για να γιορτάσουμε ταυτόχρονα την LGBT+ κοινότητα, αλλά και να δώσουμε έμφαση στις ανισότητες και διακρίσεις που δέχονται τα μέλη της κοινότητας τόσο στην πόλη μας όσο και στον κόσμο όλο. Είμαστε γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη τόσο μεγάλων οργανισμών όπως η LFC, που όχι μόνο βρίσκονται μαζί μας, αλλά προχωρούν ακόμα παραπέρα χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες τους ώστε να ενθαρρύνουν και άλλους να κάνουν το ίδιο.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *