Ποδοσφαιριστής της Chelsea πρέπει να θεωρείται από σήμερα ο Timo Werner, με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή να τα βρίσκει με τους Λονδρέζους.

Άδοξα τελείωσε το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Timo Werner, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Γερμανός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Chelsea.

H Liverpool, όπως παρουσιάζουν τα ρεπορτάζ, μέχρι τον Απρίλιο ήταν αποφασισμένη να διεκδικήσει την υπογραφή του Werner, όμως φαίνεται πως η πανδημία με τον covid-19, έβαλε φρένο στις προθέσεις της ομάδας.

Φαίνεται, πως ο Jurgen Klopp και η Liverpool, θέλουν να ρίξουν μεγάλο βάρος στις ανανεώσεις των συμβολαίων βασικών ποδοσφαιριστών, όπως οι Van Dijk και Alisson, με αποτέλεσμα να κάνουν δεύτερες σκέψεις για τον 24χρονο επιθετικό, ενώ ο Γερμανός τεχνικός θέλει να στηρίξει παίκτες όπως ο Divock Origi και ο Takumi Minamino.

Το… αντίο της Liverpool στον Werner, άνοιξε την… όρεξη στην Chelsea, με τους Λονδρέζους να καλύπτουν τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή, να τα βρίσκουν μαζί του και με την RB Leipzig, κάνοντας ουσιαστικά δικό της τον Γερμανό επιθετικό.

Η πρόθεση του Timo Werner ήταν να πάρει μεταγραφή στη Liverpool, όμως οι Reds δεν θα κάνουν τελικά την κίνηση τους κι έτσι, ο Γερμανός θα βρεθεί του χρόνου στο Anfield, αλλά ως αντίπαλος. Δεν γνωρίζουμε εάν η Liverpool έχει κάποια πρόθεση για νέα μεταγραφή ή θα πάει και τη νέα σεζόν με το ίδιο ρόστερ, όμως αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η αναμένονται σύντομα νέα με ανανεώσεις συμβολαίων, τα οποία θα είναι πολύ σημαντικά για το μέλλον του συλλόγου.

Για ότι νεότερο, μείνετε συντονισμένοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *