Στην έξοδο ο Ings, χαμόγελα στο Liverpool!

Σε ναυάγιο οδηγήθηκαν οι συζητήσεις της Southampton με τον Danny Ings για ανανέωση του συμβολαίου του, με αποτέλεσμα οι Άγιοι να εξετάζουν πλέον την πώληση του Άγγλου επιθετικού. Πώς επηρεάζει αυτή η εξέλιξη τη Liverpool;

Πριν τρία χρόνια, η Liverpool παραχώρησε τον Ings με τη μορφή δανεισμού στη Southampton, συμπεριλαμβάνοντας στη συμφωνία υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 20.000.000£.

Στα τρία χρόνια αυτά πέρασε την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στο St Mary’s μετρώντας 46 τέρματα σε 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, η επόμενη σεζόν αποτελεί την τελευταία στο υπάρχον συμβόλαιο του Άγγλου φορ και η Southampton προέβη σε διαδικασίας ανανέωσης, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του σπουδαιότερου παίκτης της για τα επόμενα χρόνια.

Οι εξελίξεις, όμως, δεν ήταν αυτές που θα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας με τον Ings να απορρίπτει την πρόταση επέκτασης, παρότι η Southampton ετοιμαζόταν να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη σε όλη την ιστορία της με τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο 28χρονος στοχεύει να συνεχίσει σε υψηλότερο επίπεδο και να δοκιμαστεί ξανά μετά την άδοξη παρουσία του στο Anfield και τη Liverpool.

Πλέον, οι Άγιοι μπαίνουν στη διαδικασία να παραχωρήσουν τον Danny Ings και ήδη έχουν ακουστεί πιθανοί ενδιαφερόμενοι, όπως οι γίγαντες του Manchester.

Μπορεί, λοιπόν, ο Ings να αποτελεί εδώ και τρεις σεζόν παρελθόν από την Liverpool, ωστόσο οι Reds διατηρούν ακόμη άμεσο ενδιαφέρον σε μια ενδεχόμενη πώλησή του αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος είναι ότι στην τότε συμφωνία τους για μεταγραφή του στην Southampton είχαν συμπεριλάβει ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 20% του ποσού που θα λάβουν οι Άγιοι.

Η χρηματιστηριακή αξία του Ings την προκειμένη στιγμή αγγίζει τα 20.000.000£ και η τιμή πώλησής του το φετινό καλοκαίρι κατά πάσα πιθανότητα θα ξεπεράσει το ποσό αυτό. Επομένως, η Liverpool μπορεί να υπολογίζει στη λήψη ενός σημαντικού χρηματικού ποσού και όλοι ξέρουμε πως η Southampton δεν τα πάει καθόλου άσχημα στο κομμάτι των πωλήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *