Σε ένα Anfield που πρέπει να βράζει! (Pregame)

Η Liverpool υποδέχεται την Watford στο Anfield απόψε, με την νίκη να αποτελεί έναν τεράστιο και μοναδικό στόχο. Οι Reds έχουν την ευκαιρία να επανεμφανίσουν τα χαμόγελα στο Merseyside κάνοντας μια σοβαρή εμφάνιση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 

Liverpool vs Watford
Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 27.02.2019
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Graham Scott
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 3HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Γκρίνια υπάρχει. Πάντα υπάρχει. Όταν όλα πηγαίνουν καλά, όταν όλα πηγαίνουν στραβά, τα παράπονα είναι εκεί, οι αρνητικές σκέψεις είναι εκεί. Το μόνο που μπορεί να προκαλέσει στην ομάδα αυτό είναι μια ψυχολογική κατάρρευση. Η Liverpool βρίσκεται 11 αγώνες μακριά από μια γιγάντια στιγμή για την ιστορία της. Τα έξι εξ αυτών, στο γήπεδο της, στο Anfield. Ο τρόπος να βοηθήσει ο κόσμος την ομάδα είναι να προσφέρει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα σε αυτά τα λεπτά, και θα δει και τις ανάλογες επιδόσεις από την ομάδα του Jurgen Klopp, όπως ακριβώς έγινε στο παιχνίδι με την Bournemouth. Ξεκινώντας από σήμερα.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τους Joe Gomez, Dejan Lovren και Alex-Oxlade Chamberlain, ενώ ο Roberto Firmino θεωρείται αμφίβολος, χωρίς ωστόσο να κρίνεται απίθανη η συμμετοχή του, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της Κυριακής.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η Watford βρίσκεται σε θέση να ονειρεύεται έξοδο στην Ευρώπη. Μαζί με την Wolves, αποτελούν τις δύο ομάδες που έχουν, δικαίως, ξεφύγει λίγο από την υπόλοιπη μάζα ομάδων στην μέση της βαθμολογίας. Οι Hornets συγκεκριμένα βρίσκονται στην 7η θέση με 40 βαθμούς που έχουν συνοδευτεί από ικανοποιητικές εμφανίσεις.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον στην Premier League. Η Watford κάνει τα πάντα για να το αποδείξει, καθώς σε όλα της τα παιχνίδια εναντίον της πρώτης εξάδας, σπάνια έχει ηττηθεί με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ, ενώ μετράει και νίκη κόντρα στην Tottenham. Μιλώντας για πρώτη εξάδα να σημειωθεί πως η ομάδα του Javi Gracia μετράει το καλύτερο ενεργητικό ρεκόρ εκτός αυτής, και το δεύτερο καλύτερο αμυντικό ρεκόρ. Εμφανώς αποτελεί μια πολύ δυνατή ομάδα και η Liverpool πρέπει να δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο για να πάρει αυτό που θέλει από την αναμέτρηση.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Ο Javi Gracia θα έχει στην διάθεση του όλους του τους παίχτες εκτός του τιμωρημένου Jose Holebas. O Kiko Femenia θεωρείται αμφίβολος.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Πριν τρεις μήνες περίπου η Liverpool επισκέφθηκε το Vicarage Road σε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Για τους Reds χρειάστηκε πολύ υπομονή μέχρι να ανοίξουν το σκορ στο 67ο λεπτό με τον Mohamed Salah. Η Watford δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις, όμως ο Trent Alexander-Arnold σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ για να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του.

Οι Hornets βρέθηκαν και πάλι κοντά στο γκολ, ενώ αύξησαν ακόμα περισσότερο την πίεση τους μετά την αποβολή του Jordan Henderson, με την Liverpool να εκμεταλλεύεται τον χώρο που της αφέθηκε και να σημειώνει τρίτο γκολ με τον Firmino σε αντεπίθεση λίγο πριν την εκπνοή του παιχνιδιού.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία της Liverpool. Μπροστά του θα αγωνιστούν οι Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk και Robertson.

Το κέντρο θα αποτελείται από τους Wijnaldum, Fabinho και Keita.

Στην γραμμή της επίθεσης θα παραταχθούν οι Salah, Sturridge και Mane, με τον Shaqiri να διεκδικεί επίσης θέση.

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Fabinho, Keita – Salah, Sturridge / Shaqiri, Mane

Watford (4-2-2-2): Foster – Janmaat, Mariappa, Cathcart, Masina – Doucoure, Capoue – Pereyra, Sema – Deeney, Deulofeu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *