Ρόστερ που κερδίζει δεν αλλάζει… ούτε το καλοκαίρι!

Με το καλοκαίρι να φτάνει σε τέσσερις μήνες και το μεταγραφικό παράθυρο να ανοίγει, το LiverpoolFans.gr σας παρουσιάζει τις δύο αναμενόμενες αποχωρήσεις από το ρόστερ της Liverpool και το τι περαιτέρω αναμένουμε.

Παρελθόν από τη Liverpool αναμένεται να αποτελέσουν δύο ποδοσφαιριστές στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όμως δεν αναμένεται να έχουμε άλλες αποχωρήσεις, τουλάχιστον πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. 

Adam Lallana και Nathaniel Clyne εξαντλούν το συμβόλαιο τους σε τέσσερις μήνες, η Liverpool δεν σκοπεύει να τους ανανεώσει κι έτσι οι δύο Άγγλοι ετοιμάζουν τις βαλίτσες του για αποχώρηση από το Anfield.

Από εκεί και πέρα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Xherdan Shaqiri, με την Liverpool να είναι διατεθειμένη να ακούσει προσφορές το καλοκαίρι για την πώληση του, ενώ ακόμα δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τι θα συμβεί με το μέλλον του Dejan Lovren. Ανοιχτό φυσικά παραμένει και το θέμα του Harry Wilson και το τι θα γίνει μόλις επιστρέψει από την Bournemouth. 

Το δεδομένο είναι ότι δεν θα υπάρξει αποχώρηση πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή, με το ρόστερ να μένει σε μεγάλο βαθμό ως έχει, περιμένοντας τις προσθήκες και τις αφίξεις που θα έχουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *