Ρεκόρ πωλήσεων και για τις τρεις φετινές εμφανίσεις της Liverpool!

Η Liverpool ανακοίνωσε πως το εμπορικό τμήμα γνώρισε πρωτοφανείς επιδόσεις αναφορικά με τις πωλήσεις εμφανίσεων τις ομάδας, χάρη στις τρεις φετινές φανέλες που λάνσαρε η NIKE.

Η πρώτη σεζόν της συνεργασίας Liverpool και NIKE είναι ήδη επιτυχημένη, αφού τα τρία σχέδια της εταιρίας ρουχισμού «έσπασαν» τα ταμεία του online shop των «κόκκινων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Liverpool:

«Η Liverpool κατέγραψε πωλήσεις που έσπασαν κάθε ρεκόρ για την έναρξη της σεζόν, και για τις τρεις εμφανίσεις της NIKE, την εντός, την εκτός έδρας, και την τρίτη.

Η εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις για το 2020/21 γνώρισαν σπουδαία νούμερα πωλήσεων από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο, ενώ η τρίτη εμφάνιση – που τέθηκε σε γενική κυκλοφορία την περασμένη εβδομάδα – πέτυχε πωλήσεις-ρεκόρ στο online store, σε σύγκριση με προηγούμενες τρίτες εμφανίσεις.

Όταν αποκαλύφτηκε η εντός έδρας εμφάνιση των “Κόκκινων” για πρώτη φορά το Σάββατο, 1 Αυγούστου, το online store του συλλόγου γνώρισε την πιο δημοφιλή ημέρα του, με την κίνηση στο site και τις αγορές να είναι ικανοποιητικά μεγαλύτερες σε σχέση με προηγούμενες μετρήσεις.

Ο σύλλογος λάνσαρε επίσης και την ολοκαίνουρια κολεξιόν Nike Express lifestyle, μαζί με τον ρουχισμό προπόνησης, τα οποία επίσης γνώρισαν τεράστιο αριθμό πωλήσεων στις διαδικτυακές πλατφόρμες, σπάζοντας ρεκόρ προηγούμενων ετών.

Δουλεύοντας με το πρόγραμμα Red Neighbours – το τοπικό κοινωνικό πρόγραμμα του συλλόγου – η Liverpool δωρίζει 100 εντός έδρας εμφανίσεις σε νέα παιδιά της περιοχής του Anfield, που έκαναν τη διαφορά στην τοπική κοινωνία τους κατά τη διάρκεια του lockdown».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *