Πόρτα της Liverpool στον Coutinho!

Μέσα σε ένα σχετικά αδιάφορο μεταγραφικό καλοκαίρι, οι “Κόκκινοι” απέρριψαν την περίπτωση επαναγοράς του Philippe Coutinho.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο της Telegrpah, Chris Bascombe, η Liverpool είχε την ευκαιρία να αγοράσει και πάλι πίσω τον Philippe Coutinho από την Barcelona, μεταγραφή που δεν απέδωσε για τους Καταλανούς, με ένα ποσό γύρω στα 100 εκατομμύρια Ευρώ.

Ο Jurgen Klopp ωστόσο δεν ήθελε να προσφύγει σε βραχυχρόνιες λύσεις καθώς θεώρησε ότι μελλοντικά αυτά τα λεφτά θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν καλύτερα. Σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή για τη Liverpool είναι να κρατήσουν τους υπάρχοντες παίχτες στην ομάδα, γι’αυτό και μέρος του budget επενδύθηκε σε ανανεώσεις συμβολαίων.

«Πρέπει να κάνουμε τις επιλογές με βάση τις προσδοκίες και το τι πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε τη φετινή χρονιά. Η ιστορία της Liverpool δεν τελειώνει φέτος. Στο τέλος της χρονιάς θα την αξιολογήσουμε, και εκεί θα δούμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε. Ίσως τότε να βρεθούν ευκολότερα οι λύσεις που θα βελτιώσουν την ομάδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *