Πρώτες ανησυχίες για το συμβόλαιο του Henderson/PSG και Atletico Madrid παρακολουθούν από μακριά!

Σε προσωρινό τέλμα φαίνεται πως είναι οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Jordan Henderson, με το ενδεχόμενο πώλησης του αρχηγού της Liverpool αυτό το καλοκαίρι να μη βρίσκεται πλέον τελείως εκτός πραγματικότητας.

H Liverpool έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Jordan Henderson -το οποίο λήγει το 2023 όταν και ο ίδιος θα είναι 33 χρονών- τον τελευταίο χρόνο, χωρίς όμως αυτές να έχουν καρποφορήσει. Το ενδεχόμενο πώλησης του εμβληματικού Άγγλου μέσου, και σημαία -πλέον- της Liverpool είναι υπαρκτό, ακόμα και αυτό το καλοκαίρι, ώστε να μην υπάρξει μια δεύτερη περίπτωση Wijnaldum.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από Αγγλία, με πληροφορίες που έρχονται από την πλευρά του παίκτη, οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου είναι άγνωστο πότε και αν θα συνεχιστούν, με τον Henderson να κοιτάζει πλέον και τις εναλλακτικές του επιλογές. Atletico Madrid και PSG είναι οι 2 ομάδες που παρακολουθούν τις εξελίξεις στην περίπτωση του Άγγλου μέσου.

Ο Jurgen Klopp θέλει τον παίκτη στο Anfield, όμως η τακτική της FSG να μη δίνει μεγάλα συμβόλαια σε παίκτες που ηλικιακά πλησιάζουν προς τη δύση της καριέρας τους χωρίς να έχουν υψηλή μεταπωλητική αξία, έρχεται κόντρα σε αυτό. Από την άλλη, ο Henderson, θέλει να έχει ενεργό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας, και σύμφωνα με τα έγκυρα ρεπορτάζ, αν δεν του προσφερθεί συμβόλαιο αντάξιο με αυτά που έχει προσφέρει και μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, θα αναζητήσει την τύχη του αλλού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *