Πρώην στέλεχος της Manchester United στη Liverpool!

Ο πρώην διευθυντής πωλήσεων και παγκόσμιων χορηγιών της Manchester United, Matt Scammell, αναλαμβάνει χρέη εμπορικού διευθυντή.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το επιτυχημένο έργο του Peter Moore είναι αναμφισβήτητο, το συμβόλαιό του όμως έληξε και η συνεργασία του με το σύλλογο δεν ανανεώθηκε. Έτσι η ομάδα κλήθηκε να τον αντικαταστήσει, με τον μέχρι πρότινος γενικό εμπορικό διευθυντή Bill Hogan, να αναλαμβάνει στη θέση του. Κάπως έτσι η θέση του εμπορικού διευθυντή έμεινε «ακέφαλη» και έτσι εμφανίστηκε στο προσκήνιο το όνομα του Scammell.

Ο Matt Scammell λοιπόν θα είναι ο αντικαταστάτης του Hogan στη θέση του εμπορικού διευθυντή, πόστο στο οποίο είχε μεγάλες επιτυχίες με την Manchester United. Συγκεκριμένα, μετά από 15 χρόνια εμπειρίας σε εταιρίες, ο Matt εργάστηκε εκεί για 9 χρόνια στον τομέα των πωλήσεων και για παραπάνω από 2 χρόνια (Δεκέμβριος 2017 – Φεβρουάριος 2020) ήταν επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και χορηγιών, αυξάνοντας τα εμπορικά έσοδα από 117,6 (2012) σε 275 εκ λίρες (2019)! Του πιστώνεται μάλιστα η συνεργασία της Manchester United με την Adidas, με χορηγία που έφτασε τα 75 εκ λίρες ετησίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *