Με τις επίσημες ανακοινώσεις να απομένουν για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό, η Liverpool προτίθεται πλέον να στείλει δανεικό τον νεαρό Adam Lewis.

Με τη μεταγραφή του 24χρονου Έλληνα μπακ, ουσιαστικά δίνεται η δυνατότητα στον Klopp να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ, παραχωρώντας τον ήδη «φευγάτο» Larouci με μεταγραφή, αλλά και τον αριστεροπόδαρο μπακ Lewis με δανεισμό.

Ο Άγγλος και γεννημένος στο Liverpool αριστερός μπακ, είναι πλέον 20 χρόνων και αγωνίζεται με την ακαδημία της ομάδας. Μετά την απόκτηση του Τσιμίκα, οι ευκαιρίες του θα ήταν ακόμα λιγότερες και έτσι λήφθηκε η απόφαση να παραχωρηθεί δανεικός, ώστε να πάρει παιχνίδια.

Την περασμένη σεζόν άλλωστε αγωνίστηκε μόλις σε 5 παιχνίδια στην Premier League 2, ενώ κατά καιρούς έχει αγωνιστεί και στα χαφ. Ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, έκανε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Shrewsbury Town τον περασμένο Φλεβάρη για το FA Cup, στη νίκη της Liverpool με 1-0.

Υπάρχει φημολογούμενο (και μόνο προς το παρόν) ενδιαφέρον από πλευράς Luton για τον Adam Lewis και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν επίσημες διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του. Ειλημμένη πάντως θα πρέπει να θεωρείται η απόφαση του συλλόγου του Merseyside για το δανεισμό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *