Προς αποχώρηση ο Kent; Οι τελευταίες «περίεργες» εξελίξεις!

Φαίνεται πως έχουν παρουσιαστεί σύννεφα πάνω από τις σχέσεις της Liverpool με τον Ryan Kent, παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις ανάμεσα σε ομάδα και παίκτη. Το LiverpoolFans.gr, σας παρουσιάζει πρώτο τα δεδομένα. 

Όλα ανοιχτά φαίνεται πως είναι στο θέμα παραμονής του Kent στην Liverpool, με το νεαρό εξτρέμ να έχει το μυαλό του προς…Σκωτία μεριά.

Αρχικά, η Liverpool αγωνίζεται σε λίγη ώρα στη Σκωτία κόντρα στη Napoli. Το μεσημέρι ανακοίνωσε την 23αδα, όπου μέσα σε αυτή είχε συμπεριληφθεί ο Ryan Kent, όμως λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός δεν υπήρχε πουθενά στην αποστολή και πέρασε σχεδόν απαρατήρητο από την ομάδα, η οποία δεν δικαιολόγησε την απουσία του (όπως συνέβη παλαιότερα σε ανάλογες περιπτώσεις), με τις φήμες να λένε για “ξαφνική ασθένεια”.

Πριν συμβεί αυτό, ο Kent έκανε…ξεσκαρτάρισμα στον επίσημο του λογαριασμό στο Instagram, διαγράφοντας όλες του τις φωτογραφίες με τη φανέλα της Liverpool, κρατώντας μόνο μια από ποδόσφαιρο: με την Rangers.

Την ίδια στιγμή, Liverpool & Kent αφαίρεσαν ο ένας τον άλλο από την ίδια διαδικτυακή πλατφόρμα και οι σχέσεις τους φαίνεται να μην είναι και οι καλύτερες και το ενδεχόμενο αποχώρησης του είναι πιο ορατό από ποτέ, την στιγμή που τα δημοσιεύματα για επιστροφή του στην Rangers του Steven Gerrard, έχουν οργιάσει στην Σκωτία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *