Πρεμιέρα με γιγάντιες απουσίες (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Ajax vs Liverpool

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: Johan Cruyff Arena
Ημερομηνία: 21.10.2020
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Felix Brych

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Το Merseyside Derby του Σαββάτου επιφύλασσε πολλές αρνητικές εκπλήξεις για τους φίλους της Liverpool. Συγκεκριμένα, αν και το μεσημέρι ξεκίνησε ιδανικά, με τον Sadio Mane να ανοίγει το σκορ στην αναμέτρηση, πήρε εφιαλτική τροπή πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Pickford τελείωσε την σεζόν του Virgil Van Dijk με εγκληματικό ”τάκλιν”.

Στο 90ο λεπτό ο Richarlison, με μια ακόμη απαράδεκτη ενέργεια γκρέμισε τον Thiago Alcantara, με τον Ισπανό μέσο όμως να στέκεται τυχερός και να αποφεύγει τα χειρότερα, ο οποίος πάντως δε θα έχει ανάμειξη στο Άμστερνταμ απόψε. Στην ίδια λίστα συμπεριλαμβάνεται και ο Joel Matip που αντιμετωπίζει μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Naby Keita πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα του Champions League, ενώ ο Jurgen Klopp δεν υπολογίζει στους Alisson, Oxlade-Chamberlain και Τσιμίκα που παραμένουν σταθερά εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αντίπαλος:

Ο Ajax έχει ξεκινήσει δυναμικά τις υποχρεώσεις του στο Ολλανδικό πρωτάθλημα μετρώντας 12 βαθμούς σε 5 παιχνίδια, συγκομιδή που τον τοποθετεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν μόλις βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Eindhoven.

Για τον αποψινό αγώνα κόντρα στην Liverpool, ο προπονητής της ομάδας, Erik Ten Hag έχει διαθέσιμη όλη την ομάδα του με μοναδική εξαίρεση τον Antony.

Πιθανές εντεκάδες:

Ajax (4-2-3-1): Onana – Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico – Gravenberch, Alvarez – Neres, Kudus, Tadic – Labyad
Liverpool (4-3-3): Adrian – Alexander-Arnold, Gomez, Fabinho, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Keita – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *