Πολιορκία για Clyne: Τρεις «μνηστήρες» από Αγγλία και ένας από Ιταλία

Έντονο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον συλλόγων για την απόκτηση του Nathaniel Clyne, υπό μορφή κανονικής μεταγραφής και όχι δανεισμού.

Ο Nathaniel Clyne ζήτησε τον χειμώνα να φύγει ως δανεικός από το Anfield, κυνηγώντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής και την πλήρη επανένταξη του στην αγωνιστική δράση μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του στην πλάτη.

Η Bournemouth ήταν τότε εκείνη που εξασφάλισε τις υπηρεσίες του (για 15 εμφανίσεις ως το τέλος της σεζόν), ξεπερνώντας στην… κούρσα τις West Ham και Crystal Palace.

Και οι τρεις παραπάνω επανέρχονται τώρα και ζητούν από τη Liverpool να αγοράσουν τον παίκτη, με τους «Κόκκινους» να τον κοστολογούν στις £15εκ. λίρες, ποσόν διόλου ευκαταφρόνητο.

Μάλιστα, στους τρεις αγγλικούς συλλόγους προστίθεται και η Napoli, η οποία έχει εκφράσει επίσης το ενδιαφέρον της για τον παίκτη. Οι Ιταλοί φαίνεται πως βλέπουν στον Nathaniel Clyne μια περίπτωση αρκετά οικονομικότερη σε σχέση με τον πρωταρχικό τους στόχο για το δεξί άκρο της άμυνας, που δεν είναι άλλο από τον Kieran Trippier της Tottenham.

Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται το προσεχές διάστημα, με τη Liverpool να πωλεί τον παίκτη αν έρθει η ανάλογη προσφορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *