Παίρνει τα μέτρα της η Liverpool: Ανακοίνωση για τον κορωνοϊό

Η Liverpool εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, ενημερώνοντας το κοινό για τα μέτρα που λαμβάνει για την πρόληψη μετάδοσης του κορωνοϊού.

Μετά και την παραλαβή σχετικής επιστολής της Premier League προς τους συλλόγους της, η Liverpool προχώρησε στην έκδοση ιδίας ανακοίνωσης, ενημερώνοντας το κοινό για τα μέτρα πρόληψης που αναλαμβάνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες εβδομάδες, υπάρχει μια αύξηση κρουσμάτων COVID-19 (κορωνοϊού) σε όλον τον κόσμο. Λαμβάνουμε μερικά νέα μέτρα σε όλες τις δραστηριότητες της Liverpool ώστε να βοηθήσουμε να αποτραπεί η μετάδοση του ιού και να προστατέψουμε την υγεία των εργαζομένων μας.

Έχουμε λάβει ενεργά μέτρα συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης όλων των ταξιδιών των μελών μας σε χώρες υψηλού κινδύνου και της υπενθύμισης σε όλους των βημάτων καλής υγιεινής μέσω σημειώσεων εντός και γύρω από τους χώρους μας. Έχουμε επίσης ενεργοποιήσει ένα ερωτηματολόγιο υγείας για όλους τους εξωτερικούς επισκέπτες σε όλες τις προπονητικές εγκαταστάσεις, τα γραφεία και άλλες εγκαταστάσεις της κοινότητας μας, το οποίο συμβουλευόμαστε τακτικά.

Για τους φιλάθλους που σκοπεύουν να επισκεφτούν το Anfield, θα υπάρχουν αντισηπτικά χεριών και/ή αντιβακτηριακό σαπούνι σε όλες τις τουαλέτες του Anfield, καθώς επίσης και επιπλόεν πληροφοριακές αφίσες που θα επαναλαμβάνει την επίσημη ιατρική οδηγία προς όλους να λαμβάνουν προσωπικά την ευθύνη για εξαιρετική υγιεινή. Λαμβάνουμε επίσης προληπτικά μέτρα για τις ημέρες των αγώνων και δεν θα έχουμε καμία μασκότ στο γήπεδο. Όποιος οπαδός παρουσιάσει συμπτώματα ανάλογα του ιού, θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι θα ακολουθήσει την οδηγία του επικεφαλής της επιτροπής υγείας περί αυτο-απομόνωσης.

Θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τις ορθότερες συμβουλές από τις αρμόδιες υπηρεσίες και θα ενημερώνουμε τους φιλάθλους για τις εξελίξεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *