Ο Klopp ανακοίνωσε τις… νέες μεταγραφές: Ox, Brewster και άλλοι!

Ο Γερμανός προπονητής της Liverpool μίλησε με φιλοδοξία και αισιοδοξία αναφορικά με τις λεγόμενες εσωτερικές μεταγραφές της σεζόν, από τις οποίες προσδοκά πολλά.

Η «μεταγραφική» ενίσχυση δεν έρχεται μόνον έξωθεν, αλλά και από το εσωτερικό ενός συλλόγου. Ο Jurgen Klopp, μετά την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας που ξεκίνησε στο Melwood, μιλώντας στο liverpoolfc.com, εξήγησε πώς βλέπει ορισμένους ποδοσφαιριστές που είτε πέρασαν την περασμένη χρονιά στα… πιτς είτε τώρα μπαίνουν στο… κλίμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αν ο Ox μπορεί να μείνει υγιής, τότε θα είναι νέος παίκτης για εμάς. Ο Rhian (σ.σ Brewster) το ίδιο. Είναι πραγματικά σπουδαίο ταλέντο. Ανυπομονούμε να τον δούμε στην προπόνηση κλπ. Θα έχει σημαντικό ρόλο για εμάς, σχεδιάσαμε έναν σημαντικό ρόλο για αυτόν. Οπότε, καινούριος παίκτης. Όπως και ο Joe Gomez θα θεωρείται επίσης λίγο-πολύ νέος παίκτης. Ο Adam Lallana, καινούριος». 

«Μετά από πολλά προβλήματα κατά την περυσινή σεζόν, αν αυτά τα παιδιά παραμείνουν υγιή τότε θα δημιουργηθεί μια εντελώς διαφορετική κατάσταση σε σχέση με πέρυσι για την ομάδα, επειδή εδώ υπάρχει πραγματική ποιότητα. Είναι ωραίο αυτό».

Συνέχισε δε, αναφερόμενος στα πρώτα φιλικά και όσα περιμένει να δει: 

«Ελπίζουμε να χρησιμοποιήσουμε το διάστημα αυτό (σ.σ. της προετοιμασίας) ώστε να τους δώσουμε χρόνο, γιατί πέρασε αρκετός καιρός από τα τελευταία ανταγωνιστικά τους παιχνίδια».

«Μετά από μερικές ημέρες προπονήσεων, το παιχνίδι κόντρα σε ομάδα της League One (σ.σ. Tranmere Rovers) είναι πρόκληση. Ύστερα η Bradford και μετά μπαίνουμε πραγματικά στα βαθιά».

«Παίζεις αυτά τα παιχνίδια όχι μόνον για να κάνεις κάτι στα 90 αυτά λεπτά, θες να δεις και άλλα πράγματα: βελτίωση, επιθυμία και όλα αυτά. Πρέπει να είσαι έτοιμος από νωρίς, ξεκινάμε το πρωτάθλημα Παρασκευή βράδυ κόντρα στη Norwich, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και αυτό δεν είναι φυσικά το μοναδικό παιχνίδι για το οποίο προετοιμαζόμαστε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *