Ο τελικός των τελικών, με κοσμο! (Pregame)

Τεράστιο παιχνίδι για τη Liverpool. Η ομάδα μας υποδέχεται την Κυριακή 23 Μαΐου την Crystal Palace στο Anfield για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Premier League. Η νίκη είναι μονόδρομος!

Μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες απέναντι σε Leeds και Newcastle αντίστοιχα, όλα έδειχναν ότι η Liverpool χάνει το «τρένο» που οδηγεί στην πρώτη τετράδα της Premier League και συνάμα στους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν. Αμ δε! Η ομάδα του Jürgen Klopp έχει τρέξει ένα σερί νικών κόντρα σε Southampton, Manchester United, West Bromwich Albion και Burnley. Έτσι, με νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στην Crystal Palace, είναι εντός τετράδας και άρα εντός ομίλων Champions League. Από εκεί που όλα έμοιαζαν απίθανα, οι όμιλοι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι τόσο κοντά! Ένας «τελικός» ακόμα! Μία κακή χρονιά πάει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να δούμε!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Liverpool v Crystal Palace:

Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Anfield

Ημερομηνία: 23.05.2021

Ώρα έναρξης: 18:00

Κανάλι τηλεοπτικής μετάδοσης: Cosmote Sport 4 HD

Διαιτητής: Andre Marriner

Διαιτητής VAR: Paul Tierney

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες «μετράει» η Liverpool. Στα τελευταία παιχνίδια που η νίκη είναι επιτακτικής ανάγκης, έχει δείξει περίσσιο χαρακτήρα. Την περασμένη Τετάρτη (19/05) «πέρασε» σχετικά εύκολα από το Turf Moor, με τους Firmino, Phillips και Chamberlain να βρίσκουν δίχτυα για τους Reds. Πλέον, όλα είναι στα χέρια των παικτών της ομάδας μας.

Όσον αφορά τους απόντες, ο Jürgen Klopp δεν υπολογίζει στους τραυματίες van Dijk, Gomez, Matip, Kabak, Henderson και Keïta για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του εξαιρετικά αμφιβόλου Jota.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Παντελώς αδιάφορος ο σύλλογος από το Λονδίνο, έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και δεν προλαβαίνει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Την Τετάρτη υποδέχθηκε μπροστά στον κόσμο της την Arsenal και ηττήθηκε με σκορ 3-1, δεχόμενη δύο τέρματα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο προπονητής της Palace, Roy Hodgson, θα κοουτσάρει για τελευταία φορά την Κυριακή στο Anfield, καθώς μετά από 45 χρόνια λέει «αντίο» στην προπονητική.

Ο Άγγλος τεχνικός εν θα έχει στη διάθεσή του τους Sakho (αμυντικός), Ferguson (αμυντικός), McArthur (μέσος), Eze (μέσος), αλλά και Wickham (επιθετικός). Αμφίβολοι είναι οι Dann (αμυντικός), Mitchell (αμυντικός), και Milovojević (μέσος).

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Στις 19 Δεκεμβρίου 2020 η Liverpool ταξίδεψε στο Νότιο Λονδίνο για να παίξει ένα φαινομενικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Palace. Η ομάδα του Klopp έκανε «σμπαράλια» τους γηπεδούχους, με τον πίνακα του σκορ να γράφει «Palace 0 Liverpool 7» στο τέλος του αγώνα. Ο Minamino «άνοιξε» το σκορ μόλις στο 3′, με τους Mané και Firmino να διαμορφώνουν το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Liverpool ήταν εξίσου καταιγιστική πετυχαίνοντας αλλά τέσσερα τέρματα με τον Firmino (ξανά), τον αρχηγό Henderson και τον Salah, ο οποίος σκόραρε δις.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ:

Οι δύο ομάδες έχουν διασταυρώσει τα «ξίφη» τους σε 56 επίσημους αγώνες με τη Liverpool να υπερτερεί έχοντα 31 νίκες. 14 φορές έχει κερδίσει η Palace, ενώ 11 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Liverpool (4-3-3): Alisson — Alexander-Arnold, Phillips, R. Williams, Robertson — Fabinho, Wijnaldum, Thiago — Salah, Mané, Firmino.

Crystal Palace (4-3-3): Guaita — Ward, Cahill, Tomkins, van Aanholt — McCarthy, Kouyaté, Schlupp — Townsend, Zaha, Benteke.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *