Οριστικό: «Ανοίγουν» και με τη βούλα Anfield και Goodison Park

Οι τοπικές αρχές του Merseyside έδωσαν το πράσινο φως για διεξαγωγή αγώνων στα γήπεδα των Everton και Liverpool.

Με ανακοίνωση της λίγο νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης (10/06), η Liverpool γνωστοποίησε στο κοινό πως οι αρχές του Merseyside έδωσαν την έγκριση τους για την κανονική διεξαγωγή των εναπομεινάντων αγώνων πρωταθλήματος για Liverpool και Everton στα Anfield και Goodison Park αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι το Merseyside ντέρμπι μεταξύ Everton και Liverpool, με το οποίο οι δύο αντίπαλοι θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 21 Ιουνίου, θα μεταδοθεί για πρώτη φορά μετά την ίδρυση της Premier League σε μη συνδρομητικό κανάλι.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Liverpool:

«Η Liverpool FC χαιρετίζει την απόφαση της τοπικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Ασφάλεια των Γηπέδων (ΣΕΑΓ) να υποστηρίξει τη διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου κεκλεισμένων των θυρών στο Merseyside.

Ακολουθώντας τους ήδη θετικούς διαλόγους με σημαντικούς συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένου του Δημαρχείου του Liverpool, την αστυνομία του Merseyside, το Spirit of Shankly, την Everton FC και το Blue Union, δεσμευτήκαμε να εργαστούμε μαζί για την ασφαλή επανεκκίνηση της σεζόν, με τον υπερισχύοντα στόχο να εξασφαλιστεί η ολοκλήρωση των αγώνων αυτών, θέτοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία ώστε η επιστροφή του ποδοσφαίρου να είναι επιτυχία για το Merseyside. Οι διάλογοι αυτοί αποτελούν σημαντικό μέρος της κανονικής διαδικασίας προγραμματισμού των αγώνων μας.

Επιπλέον διαβούλευση μεταξύ των συνεργατών έχει προγραμματιστεί για αυτήν την εβδομάδα και μαζί θα παρέχουμε ξεκάθαρη και τακτική ενημέρωση στους φιλάθλους κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο, τα εκλεγμένα μέλη της ΣΕΑΓ, και όλους εκείνους τους ανθρώπους που εργάζονται ακούραστα στο παρασκήνιο για την υποστήριξη τους όσο κάνουμε το επόμενο βήμα για την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 στην Premier League».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *