Οπωσδήποτε τρίποντο με ή χωρίς Matip! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Manchester United

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 17.01.2021
Ώρα έναρξης: 18:30
Διαιτητής: Paul Tierney
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις συναπτές γκέλες -δυο ισοπαλίες και μία ήττα- ψάχνει στο Anfield η Liverpool απέναντι στην πρωτοπόρο και αιώνια αντίπαλο της, Manchester United. Οι Reds έχουν υποχωρήσει στην 3η θέση, 3 πόντους πίσω από τους φιλοξενούμενους και δεν έχουν κανέναν περιθώριο να μην κερδίσουν το ντέρμπι.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Jurgen Klopp θα βασιστεί σε τεστ φυσικής κατάστασης του Joel Matip, προκειμένου να γίνει γνωστό αν ο Καμερουνέζος βρίσκεται σε θέση να αποτελέσει το δίδυμο του Fabinho στο κέντρο της άμυνας. Virgil Van Dijk, Joe Gomez, Jota, Keita και Τσιμίκας παραμένουν εκτός.

Αντίπαλος:

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η Manchester United με συγκομιδή 36 βαθμών με το πέρας 17 αγωνιστικών της Premier League. Αν και δεν ξεκίνησε θετικά τη σεζόν, γρήγορα βελτίωσε την κατάσταση της, με αποτέλεσμα να έχει μαζέψει 26 από τους 30 διαθέσιμους βαθμούς στα τελευταία της 10 παιχνίδια, με την Liverpool να μετράει 9 λιγότερους.

Χωρίς τους Marco Rojo και Phil Jones έκανε το σύντομο ταξίδι για το Merseyside η ομάδα του Ole Gunnar Solskjaer, ενώ οι Anthony Martial και Victor Lindelof είναι αμφίβολοι, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για συμμετοχή ως βασικός στο Anfield.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Thiago – Salah, Firmino, Mane
Manchester United (4-2-3-1): De Gea – Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw – McTominay, Fred – Rashford, Fernandes, Pogba – Martial

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *