Οι αναμετρήσεις της Liverpool μέχρι το φινάλε της σεζόν

Με την επιστροφή στη δράση να μην απέχει μεγάλο διάστημα, το LiverpoolFans.gr σας βάζει σε κλίμα… Premier League και Liverpool, υπενθυμίζοντας το πρόγραμμα της ομάδας μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Πλησιάζει η μέρα που θα δούμε ξανά στο γήπεδο την ομάδα μας, με την Premier League να επιστρέφει σε δέκα μέρες, μετά από τη μεγάλη απουσία των τριών μηνών και η Liverpool είναι πανέτοιμη να πανηγυρίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας, μετά από τριάντα χρόνια.

Το πρόγραμμα της επανέναρξης, ξεκινάει στις 17 Ιουνίου, με τις αναμετρήσεις για την 28η αγωνιστική: Aston Villa v Sheffield United και Manchester City v Arsenal. Στις 19 Ιουνίου, ανοίγει η αυλαία για την 30η αγωνιστική της Premier League και το πρόγραμμα είναι το εξής:

Norwich v Southampton, Tottenham v Manchester United, Watford v Leicester, Brighton v Arsenal, West Ham v Wolves, Bournemouth v Crystal Palace, Newcastle v Sheffield United, Aston Villa v Chelsea, Everton v Liverpool & Manchester City v Burnley.

Σε αυτή την αγωνιστική λοιπόν, ίσως έχουμε και μαθηματικά την Liverpool πρωταθλήτρια. Και αυτό θα συμβεί εάν η Arsenal πανηγυρίσει το διπλό στην έδρα της Manchester City και οι παίκτες του Jurgen Klopp επικρατήσουν κόντρα στην Everton. Οπότε, ίσως το Σαββατοκύριακο της 30ης αγωνιστικής, να είναι το Σαββατοκύριακο που θα μείνει στην ιστορία για την Liverpool!

Από εκεί και πέρα, πάμε να δούμε μαζί το αναλυτικό πρόγραμμα της ομάδας μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, το οποίο θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 25-26 Ιουλίου:

Το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγώνων με επίσημες ημερομηνίες και ώρες:

21/06 – 21:00: Everton v Liverpool

24/06 – 22:15: Liverpool v Crystal Palace

02/07 – 22:15: Manchester City v Liverpool

Το υπόλοιπο πρόγραμμα, που σύντομα θα μάθουμε μέρες και ώρες:

Liverpool v Aston Villa

Brighton v Liverpool

Liverpool v Burnley

Arsenal v Liverpool

Liverpool v Chelsea

Newcastle v Liverpool

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *