Να μην της ξεφύγει ούτε αυτή! (Pregame)

Τεράστια αναμέτρηση για την ομάδα του Jurgen Klopp το απόγευμα!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 
Liverpool vs Manchester United
Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 19.01.2020
Ώρα έναρξης: 18:30
Διαιτητής: Craig Pawson
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:


Και από το Tottenham Hotspur Stadium πέρασε νικηφόρα η Liverpool πριν από 7 βράδια. Οι Reds κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού, σημειώνοντας γκολ με τον Roberto Firmino στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι Λονδρέζοι δημιούργησαν δύο επικίνδυνες φάσεις χωρίς όμως να μπορούν να σκοράρουν, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να διατηρούν το προβάδισμα μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού. 

Στο σπουδαιότερο Αγγλικό ντέρμπι, σήμερα το απόγευμα, η Liverpool θα έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει στο +16 έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Στην προσπάθεια της αυτή δεν θα την βοηθήσουν οι James Milner, Naby Keita και Dejan Lovren που απουσιάζουν λόγω τραυματισμών. Ο Fabinho μαζί με τον Matip έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, ωστόσο το να χρησιμοποιηθούν στο αρχικό σχήμα από τον Jurgen Klopp φαντάζει απίθανο.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Μπορεί η εικόνα της να είναι πολλές φορές απελπιστική για τους φίλους της, ωστόσο η ελπίδα για έξοδο στο Champions League παραμένει ζωντανή. Η αιώνια αντίπαλος της Liverpool έχει μαζέψει μόλις 34 βαθμούς σε 22 αγώνες, ωστόσο καμία από τις παραδοσιακές ομάδες δεν δείχνει ικανή να δείξει καλύτερη εικόνα και να πάρει το εισιτήριο, και έτσι η United παραμένει στο -5 από την 4η Chelsea.

Το παράδοξο ότι κερδίζει παιχνίδια όταν δεν έχει την κατοχή έχει χαρακτηρίσει την σεζόν της. Παρά τις ήττες από ομάδες όπως η Newcastle και η Watford, έχει κερδίσει την συμπολίτισσα της, Manchester City, αλλά και τις Chelsea, Tottenham και Leicester, ενώ είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να κόψει βαθμούς από την Liverpool με την ισοπαλία στο Old Trafford.

Κάτι τέτοιο θα προσπαθήσει να κάνει και απόψε, με τον Ole Gunnar Solskjaer να μην υπολογίζει στους Pogba, Shaw, Bailly, McTominay και Rojo, ενώ φημολογείται πως ο Marcus Rashford δεν έκανε το σύντομο ταξίδι στο Merseyside. 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Η συνήθεια που δεν θα γίνει ποτέ λατρεία συνεχίστηκε και τον Οκτώβριο. Η Liverpool μετράει τις νίκες στο Old Trafford με το σταγονόμετρο, καθώς ακόμη και στην καλύτερη της αρχή στο πρωτάθλημα δεν μπόρεσε να πάρει το ”διπλό” στο Stretford. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Marcus Rashford έπειτα από αντεπίθεση για την οποία οι Reds διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ πάνω στον Divock Origi. Στην επανέναρξη, χρειάστηκε να έρθει το 85ο λεπτό και ο Adam Lallana για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του De Gea. Η σύντομη πολιορκία των φιλοξενούμενων μετά την ισοφάριση δεν έφερε περισσότερα τέρματα και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Oxlade-Chamberlain, Henderson, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Manchester United (4-2-3-1): De Gea – Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Williams – Matic, Fred – Mata, Pereira, James – Martial

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *