Νέα ανακοίνωση των τριών «κεφαλών»: Καμία αναφορά σε σκέψεις για ματαίωση της σεζόν

Οι τρεις «κεφαλές» του αγγλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου συνεδρίασαν αναφορικά με τον μετριασμό των οικονομικών επιπτώσεων της διακοπής των πρωταθλημάτων, ωστόσο από την ανακοίνωση τους προκύπτει διατήρηση της γραμμής περί επανέναρξης τους εν ευθέτω χρόνω.

Σε προηγούμενο meeting τους, Premier League, EFL και PFA είχαν αποφασίσει και ανακοινώσει ότι τα πρωταθλήματα δε θα συνεχίζονταν πριν τις 30 Απριλίου και εξέφρασαν την πρόθεση τους να ολοκληρωθούν κανονικά, όσο χρόνο κι αν χρειαστούν.

Την Παρασκευή (27/03), οι τρεις «κεφαλές» του αγγλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου προσήλθαν σε νέα τηλεδιάσκεψη, αυτήν τη φορά αναφορικά με τρόπους μετριασμού των οικονομικών επιπτώσεων που έχει και θα έχει σε πρωταθλήματα, συλλόγους, υπαλλήλους και ποδοσφαιριστές η διακοπή των πρωταθλημάτων.

Μια πρόταση της ανακοίνωσης αυτής, πάντως, δείχνει ότι η διάθεση κανονικής ολοκλήρωσης των επαγγελματικών πρωταθλημάτων παραμένει ακέραια, αφού σημειώνεται συγκεκριμένα: «τα πρωταθλήματα δεν θα επαναρχίσουν συντομότερα από τις 30 Απριλίου. Θα συνεχιστούν μόνον όταν θα είναι ασφαλές και θα το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *