Μυικό μικροπρόβλημα ο Milner, ατυχία με το… δάχτυλο για τον Matip

Διαβάστε τι ακριβώς συμβαίνει με τους δύο ποδοσφαιριστές της Liverpool που αποχώρησαν αναγκαστικά ως αλλαγές στο ντέρμπι με την Everton την Κυριακή.

Η Livepool επέστρεψε στη δράση χωρίς να δεχτεί αλλά και χωρίς να βάλει γκολ, τρεις μήνες μετά τον αποκλεισμό από την Atletico. Η Everton ήταν δύσκολη αντίπαλος και φυσικά οι δύο ομάδες δεν ήταν απολύτως έτοιμες.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο James Milner αποχώρησε τραυματίας. Ο Άγγλος μέσος αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο μηριαίο, κάτι που – όπως παραδέχτηκε ο Klopp στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα – είναι ένα πρόβλημα που είχε και παλαιότερα.

«Ο Millie δεν τραυματίζεται συχνά και ελπίζω να μην είναι σοβαρό. Είναι αρκετά έξυπνος ώστε να το πει όταν το νιώσει, οπότε ελπίζω πως το είπε στη σωστή στιγμή. Ίσως να μην είναι διαθέσιμος για την Τετάρτη, αλλά ελπίζω πως θα είναι μετά», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός της Liverpool.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Joel Matip, που αντικαταστάθηκε στο 73ο λεπτό, τα πράγματα φαίνεται πως είναι πιο περίπλοκα.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός έχει πρόβλημα με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του, πάνω στο οποίο προσγειώθηκε άγαρμπα μετά από μονομαχία με τον Richarlison. Αποτέλεσμα είναι να ταλαιπωρείται από πόνο, χωρίς να έχει προς το παρόν διαπιστωθεί αν αντιμετωπίζει κάτι πιο ανησυχτικό.

«Δε νομίζω πως αρκετοί άνθρωποι το έχουν πάθει», ανέφερε ο Klopp. «Πονά αρκετά, αλλά ελπίζω να ηρεμήσει, ο πόνος ηρεμεί. Και ύστερα θα δούμε. Ελπίζω να μην έχει συμβεί κάτι σοβαρό, αλλά δεν ξέρω ακόμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *