Με Thiago στο Λονδίνο; (Pregame)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Chelsea vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Stamford Bridge
Ημερομηνία: 20.09.2020
Ώρα έναρξης: 18:30
Διαιτητής: Paul Tierney
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Η σεζόν 2020/21 ξεκίνησε με καρδιοχτύπια για τους φίλους της Liverpool, που είδαν την ομάδα τους να προηγείται τρεις φορές και να ισοφαρίζεται ισάριθμες από τη νεοφώτιστη Leeds United. Με το σκορ στο 3-3, τη λύση έδωσε με πέναλτι στο 88ο λεπτό ο Mohamed Salah, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Jurgen Klopp.

Τις τελευταίες δύο μέρες, ο Γερμανός τεχνικός ενίσχυσε το σύνολο του με την προσθήκη του Thiago από την Bayern και την ιδιαίτερα ξαφνική μεταγραφή του Diogo Jota από την Wolves. Ταυτόχρονα έγινε γνωστή και η πώληση του Ki-Jana Hoever στην ομάδα από τα Midlands.

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες σχετικά με την απόκτηση του Ισπανού μέσου πραγματοποιήθηκαν μέσα στο κατάλληλο διάστημα ώστε να μπορεί να ταξιδέψει στο Λονδίνο. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, η αναμέτρηση -πιθανότατα- θα ξεκινήσει με τον Thiago στον πάγκο, με τους Gini Wijnaldum, Fabinho και Jordan Henderson να βρίσκονται στην αρχική σύνθεση.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Στη δεύτερη σεζόν του Frank Lampard στο τιμόνι της ομάδας η Chelsea πραγματοποίησε εντυπωσιακές κινήσεις στο θερινό μεταγραφικό παράθυρο. Συγκεκριμένα, οι Λονδρέζοι απέκτησαν τους Timo Werner, Kai Havertz, Hakim Ziyech και Ben Chilwell έναντι περισσότερων των 200 εκατομμυρίων λιρών.

Ως ελεύθερος υπέγραψε στους Μπλε και ο Thiago Silva καθώς και ο Malang Sarr της Nice. Μάλιστα αναμένεται να αποκτηθεί και τερματοφύλακας, καθώς ο Kepa Arrizabalaga έχει απογοητεύσει τεχνικό επιτελείο και οπαδούς.

Σαφώς οι προσδοκίες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα με την διοίκηση να περιμένει μεγάλα πράγματα από την φετινή σεζόν. Οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα με εκτός έδρας νίκη επί της Brighton με σκορ 1-3 και άπαντες στην ομάδα περιμένουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Στην προσπάθεια αυτή δε θα μπορέσουν να συνεισφέρουν οι τραυματίες Hakim Ziyech, Thiago Silva, Christian Pulisic και Ben Chilwell. Ο Timo Werner είναι κανονικά διαθέσιμος και θα βρεθεί στην εντεκάδα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Chelsea (4-3-3): Arrizabalaga – James, Christensen, Zouma, Azpilicueta – Kante, Jorginho, Kovacic – Havertz, Werner, Mount
Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *