Με Thiago, με το δεξί! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Southampton vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Saint Mary’s Stadium
Ημερομηνία: 04.01.2021
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Andre Marriner
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Το 2020 άφησε πίσω της η Liverpool με ακόμη ένα παιχνίδι όπου πέταξε δύο πόντους στα σκουπίδια. Συγκεκριμένα, στο Newcastle, η ομώνυμη ομάδα κράτησε στο 0-0 την αναμέτρηση με τους Reds, που ξόδεψαν και δύο κλασικές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να ισοβαθμούν πλέον στην κορυφή με την Manchester United, ενώ η City βρίσκεται στο -4 με παιχνίδι λιγότερο.

Κάθε χαμένος βαθμός πλέον θα έχει ως συνέπεια την Liverpool να πρέπει να κυνηγήσει μια εκ των ομάδων του Manchester, την Leicester, την Tottenham, ακόμη και την Everton, καθώς η ομάδα του Jurgen Klopp βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από όλους έπειτα από όλους τους πόντους που έχει σπαταλήσει τις τελευταίες αγωνιστικές.

Στην προσπάθεια του για το τρίποντο απόψε, ο Γερμανός προπονητής θα έχει στη διάθεση του τον Thiago Alcantara που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στο Saint James’ Park και αναμένεται να ξεκινήσει στον αγγλικό νότο. Εκτός παραμένουν οι Matip, Keita, Jota, Τσιμίκας, Gomez και Van Dijk.

Αντίπαλος:

Στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια στο πλαίσιο της Premier League αγνοεί τη νίκη η Southampton, η οποία έχει υποχωρήσει στη μέση της βαθμολογίας. Με 26 βαθμούς σε 16 παιχνίδια, οι Saints βρίσκονται στο -3 από την 4η Tottenham, η οποία την είχε διαλύσει με σκορ 2-5, δίνοντας της το έναυσμα για μια επανεκκίνηση που την οδήγησε μέχρι και στην 1η θέση προ ολίγων εβδομάδων.

Ο Ralph Hassenhutl δε θα έχει στη διάθεση του τους Jannik Vestergaard και Nathan Redmond, καθώς και τον βασικό τερματοφύλακα του, Alex McCarthy, που αποτελεί ενεργό κρούσμα COVID-19 και βρίσκεται σε απομόνωση.

Πιθανές εντεκάδες:

Southampton (4-4-2): Forster – Walker-Peters, Bednarek, Stephens, Bertrand – Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Walcott – Adams, Ings
Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Williams, Fabinho, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Thiago – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *