Με rotation και στο Bournemouth; (Pregame)

Στο Bournemouth ταξιδεύει η Liverpool για την 15η της νίκη σε 16 αγωνιστικές!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 

Bournemouth vs Liverpool
Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Vitality Stadium
Ημερομηνία: 07.12.2019
Ώρα έναρξης: 17:00
Διαιτητής: Chris Kavanagh
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Με εντυπωσιακή εμφάνιση η Liverpool διέλυσε την Everton στο Merseyside Derby της Τετάρτης με σκορ 5-2. Ο Jurgen Klopp πραγματοποίησε ένα απρόσμενο rotation εν μέσω του τεράστιου προγράμματος αγώνων που έχει να διαχειριστεί μέσα στον Δεκέμβρη. Συγκεκριμένα από τις πιο σημαντικές διαφορές ήταν η παρουσία των Origi και Shaqiri αντί για τους Firmino και Salah.

Όπως γρήγορα αποδείχτηκε, οι δύο αυτές αλλαγές όχι μόνο ξεκούρασαν την ομάδα αλλά έδωσαν και νέα αύρα στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Στα πρώτα 20′ του αγώνα και οι δύο τους είχαν σκοράρει μετά από πανέμορφες ασίστ του Sadio Mane. Origi και πάλι, Mane και Wijnaldum ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5 και έκλεισαν ιδανικά μια ιδιαίτερη βραδιά στο Anfield με την απόσταση της Liverpool από τις Leicester και Manchester City να παραμένει ως έχει.

Όσον αφορά την σημερινή αναμέτρηση με την Bournemouth, πιθανότατα οι Salah και Firmino θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Μαζί τους και ο Alisson αφού εξέτισε την ποινή της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε εναντίον της Brighton. Αντίθετα δεν είναι δεδομένη η παρουσία του Sadio Mane σε αυτό καθώς ο Σενεγαλέζος αγωνίζεται διαρκώς και ίσως τον ξεκουράσει κάποιος εκ των Origi και Shaqiri. Βέβαια δεν δείχνει να κουράζεται ποτέ, είναι μια πραγματική μηχανή, οπότε το να αγωνιστεί ως βασικός δεν θα προξενήσει καμία απολύτως περιέργεια. 

O Georginio Wijnaldum είναι επίσης φαβορί για τον πάγκο, καθώς και αυτός αγωνίζεται ασταμάτητα. Πάντα εκτός παραμένουν οι Fabinho και Matip.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκονται τα ”Κεράσια” το τελευταίο δίμηνο. Στις τελευταίες της 9 αναμετρήσεις η Bournemouth μετράει μόλις μία νίκη έναντι της Manchester United και μόλις 6 βαθμούς. Μάλιστα έχει χάσει τα 4 τελευταία της παιχνίδια και η φόρμα της είναι από τις χειρότερες του πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικό το ότι μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από την Crystal Palace η οποία αγωνιζόταν 70 λεπτά με 10 παίχτες.

Αυτή την στιγμή η ομάδα από την νότια ακτή της Αγγλίας βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς, μόλις 2 πόντους μακριά από την 18η Everton και την ζώνη του υποβιβασμού. 

Ο Eddie Howe δεν υπολογίζει στους τραυματίες Joshua King, David Brooks, Junior Stanislas, Charlie Daniels και Steve Cook. Αμφίβολοι θεωρούνται οι Lloyd Kelly και Andrew Surman, ενώ ο Harry Wilson δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής βάσει κανονισμών, καθώς αγωνίζεται ως δανεικός από την Liverpool.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ:

Εύκολες χαρακτηρίζονται οι αγώνες της Liverpool κόντρα στη Bournemouth την περασμένη σεζόν. Έναν χρόνο πριν οι Reds έφυγαν με τους 3 βαθμούς από το Dean Court χάρη σε χατ τρικ του Mohamed Salah και ένα αυτογκόλ του Cook.

Δύο μήνες αργότερα οι Reds επικράτησαν με 3-0 στο Anfield με γκολ των Mane, Wijnaldum και Salah, κάνοντας repeat των ακριβώς ίδιων αποτελεσμάτων με την προπέρσινη σεζόν.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Bournemouth (4-5-1): Ramsdale – Mepham, Ake, Rico – Groeneveld, Cook, Lerma, Billing, Fraser – Wilson

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Chamberlain, Henderson, Milner – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *