Με rotation και απουσίες για το 2/2! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Midtjylland

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 27.10.2020
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Pawel Raczkowski
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 3HD

Νέα ομάδας:

Σε ένα παιχνίδι που έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσει, η Liverpool κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 επί της Sheffield United στο Anfield. Οι Reds μάλιστα πήραν το τρίποντο μετά από ανατροπή του σκορ καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο Merseyside με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, και έτσι έφτασαν την συμπολίτισσα Everton στους 13 βαθμούς και στην πρώτη θέση.

Το βαρύ πρόγραμμα συνεχίζεται, γεγονός που ίσως ωθήσει τον Jurgen Klopp στην πραγματοποίηση ελαφρού rotation. Ταυτόχρονα, δεν υπολογίζει στους Thiago, Keita, Matip και Τσιμίκα που δεν είναι έτοιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση, όπου με νίκη οι γηπεδούχοι θα φτάσουν τους 6 βαθμούς.

Αντίπαλος:

Η Midtjylland έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Atalanta στην παρθενική της εμφάνιση στο Champions League, 21 μόλις χρόνια μετά την ίδρυση της. Στη Δανία λοιπόν ηττήθηκε με 0-4 από τους Ιταλούς, σε έναν όμιλο βέβαια που αποτελούσε εξ αρχής το αρνητικό φαβορί για την τελευταία θέση.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 3η θέση με 13 βαθμούς, όσους έχουν και οι ομάδες που καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης. Μοναδικές απουσίες για τους Δανούς απόψε θα εί αι οι τραυματίες Oliver Olsen και Kristian Riis.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Williams, Gomez, Fabinho, Robertson – Milner, Henderson, Wijnaldum – Shaqiri, Minamino, Jota

Midtjylland (4-2-3-1): Hansen – Anderson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho – Onyeka, Cajuste – Dreyer, Sisto, Mabil – Kaba

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *