Με rotation για τα ημιτελικά! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Nottingham Forest vs Liverpool

Διοργάνωση: FA Cup
Έδρα: City Ground
Ημερομηνία: 20.03.2022

Ώρα έναρξης: 20:00
Διαιτητής: Craig Pawson
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 8HD

Νέα ομάδας:

Δύο σπουδαία αποτελέσματα στο Λονδίνο την Δευτέρα και την Τετάρτη άλλαξαν ακόμη περισσότερο την εικόνα του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι με της Manchester City με την Crystal Palace έληξε με λευκή ισοπαλία με τη Liverpool να έχει έτσι μεγάλη ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στον ένα πόντο με ”διπλό” στο Emirates, πράγμα που και έκανε, με τα γκολ των Jota και Firmino να δίνουν μια ακόμη νίκη με σκορ 0-2 στην ομάδα τους.

Απόψε, στην τελευταία της αναμέτρηση πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, η Liverpool αλλάζει παραστάσεις και διεκδικεί μια ακόμη πρόκριση, αυτή τη φορά για τα ημιτελικά του FA Cup, όπου ήδη βρίσκονται οι Chelsea και Crystal Palace, με το ζευγάρι Southampton – Manchester City να αγωνίζεται αυτή τη στιγμή. Στην προσπάθεια αυτή, ο Jurgen Klopp δε θα έχει στη διάθεση του τον Trent Alexander-Arnold, που υπέστη τραυματισμό, ενώ ο Salah είναι αμφίβολος. Ο Γερμανός προπονητής, πάντως, αναμένεται να προχωρήσει σε rotation, καθώς πολλοί από τους βασικούς παίκτες της ομάδας, μετά το βαρύ πρόγραμμα που αντιμετώπισαν, έχουν κληθεί και να εκπροσωπήσουν τις εθνικές τους ομάδες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Θέση βασικού πάντως, σύμφωνα με τις δηλώσεις του του Klopp, θα έχει ο Alisson, με το FA Cup να θεωρείται ως διοργάνωση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα από δω και στο εξής.

Αντίπαλος:

Η Nottingham Forest ξεκίνησε ιδιαίτερα αρνητικά τις υποχρεώσεις της στη φετινή Championship με 5 ήττες και μία ισοπαλία στις 6 πρώτες αγωνιστικές ημέρες. Έκτοτε, και λόγω φυσικά της αλλαγής προπονητή, με τον Steve Cooper να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, η Forest -σε 30 αγωνιστικές- έχει τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, πίσω μόνο από τη Fulham. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα από τα Midlands, βρίσκεται στην 9η θέση, μόλις 3 πόντους πίσω από τις θέσεις των play-offs.

Όσον αφορά το FA Cup, η ομάδα του Cooper έφτασε ως τα προημιτελικά έχοντας πρώτα αποκλείσει τις Arsenal, Leicester και Huddersfield με σκορ 1-0, 4-1 και 2-1 αντίστοιχα, μια πορεία τουλάχιστον εντυπωσιακή. Τέλος, τραυματίες για τη Forest είναι οι Lewis Grabban, Max Lowe και Steve Cook.

Πιθανές εντεκάδες:

Nottingham Forest (3-4-1-2): Samba – Worrall, Figueiredo, McKenna – Spence, Garner, Yates, Colback – Zinckernagel – Johnson, Davis
Liverpool (4-3-3): Alisson – Gomez, Konate, Van Dijk, Tsimikas – Keita, Fabinho, Jones – Minamino, Firmino, Jota

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *